Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Hvala ti, super slave!"

Navijači tužni zbog Bilićeve smjene: Već kritiziraju vjerojatnog nasljednika

Navijači West Hama tužni su jer omiljeni trener nije nastavio s uspjesima iz prve sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slaven Bilić nakon dvije i pol godine više nije trener West Hama. Hrvatski trener dobio je otkaz nakon lošeg ulaska u sezonu i devet osvojenih bodova u 11 kola, što je dovoljno tek za 18. mjesto, koje vodi u drugu ligu.

Nakon otkaza navijači su podijelili svoje reakcije na društvenim mrežama. Biliću gotovo nitko ništa ne zamjera – prevladava mišljenje da se radi o sjajnom čovjeku i treneru koji je u dvije sezone, a pogotovo prvoj, donio mnogo radosti i lijepih uspomena navijačima West Hama. Mnogim je navijačima Čekićara žao što je Bilićev mandat morao ovako završiti i tužni su jer Bilić nije nastavio s uspjesima iz prve sezone.

Kao vjerojatni nasljednik u gotovo svim engleskim medijima spominje se David Moyes, trener koji je ostao zapamćen prije svega po neuspješnoj epizodi u Manchester Unitedu, ali i po ispadanju iz Premierlige sa Sunderlandom prošle sezone.

Ove glasine navijači West Hama nisu dobro prihvatili; mnogi su već puni kritika na račun Moyesa i smatraju da bi uprava trebala posegnuti dublje u džep i dovesti veće ime na klupu.

''S Bilićem smo bili na rubu ispadanja, sada će dovesti Moyesa da budemo sigurni da ispadamo'', piše jedan navijač. ''S Bilićem smo bili sedmi i 11., bit ćemo i s Moyesom, ali u drugoj ligi'', dodaje drugi, a i ostali su navijači gotovo jednoglasno protiv dovođenja Moyesa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider