Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Ima tisuću priča''

Bivši igrač Reala otkrio sjajnu anegdotu s Mourinhom: ''Imamo Cafua danas u momčadi''

Alvaro Arbeloa otkrio je kako ga je Jose Mourinho nazvao Cafuom – ali ne iz pravih razloga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši desni bek Los Blancosa na svom YouTube kanalu razgovarao je s novinarom i sportašem Valentijem Sanjuanom.

''Mislim da je to bilo protiv Seville'', prisjetio se Arbeloa.

''U prvom poluvremenu uvijek sam igrao na njegovoj strani terena, ali tog dana sam bio na drugoj strani i kad se malo udaljite od svog trenera, opustite se'', otkrio je bivši igrač Reala te nastavio:

''Mislim da sam otišao prema naprijed šest ili sedam puta, a Mourinho je na poluvremenu rekao: 'Imamo Cafua danas u našoj momčadi, zašto Cafu ide toliko puta naprijed?' To se odnosilo na mene, nije baš ono što je želio od mene.''

gol expired Rakitić se vratio treninzima i poslao poruku: ''Prvi put da sam izašao nakon 60 dana, situacija je prilično nova'' divider

Arbeloa je pod Joseom Mourinhom proveo tri godine na Santiago Bernabeu i ima drage uspomene vezane za portugalskog trenera.

''Veliki sam njegov fan. Smatram ga prijateljem. Bio je trener s kojim sam učio, uživao i radio poput životinje. Ne možete se prestati smijati s njim, ima tisuću anegdota'', rekao je Arbeloa.

''On je sjajan tip i jedan od onih trenera s kojim vrijedi raditi. Imao je velik utjecaj na mene, profesionalno i osobno. Mogao je tražiti da treniraš do smrti, a onda bi ispričao vic i bio jedan od nas'', zaključio je bivši igrač Reala.

gol expired Ovo se zove šamarčina: Legenda Reala i Barce bahato dirnula u osinje gnijezdo i dobila po lampi divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider