Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nakon pola godine

Alen Halilović pronašao angažman: Dva Hrvata čekaju ga u novom klubu

Alen Halilović novi je igrač Fortune iz Sittarda.

Alen Halilović (Foto: Fortuna Sittard/Platforma X)

Rijeka je prošle sezone ušla katastrofalno u sezonu, brzo ispadanje iz Europe, a kasnije i produbljenje krize gurnulo je Rijeku na pretposljednju poziciju SuperSport HNL-a.

Matija Frigan Mišković trlja ruke: Ponude za Frigana pršte na sve strane, može li im Dinamo parirati? divider

Tadašnji sportski direktor Palikuča pogriješio je sa svim pojačanjima, a jedno od njih bio je i Alen Halilović koji se nadao da će oživjeti karijeru na Kvarneru. Bivši hrvatski reprezentativac upisao je samo 11 nastupa za Rijeku prije nego ga je Jakirović otpisao.

Profa mu je pokazao izlazna vrata, Aris je zagrizao za Halilovića, ugovor je bio spreman, Alen je bio u Ateni, ali u zadnji čas Grci su tvrdili da nije mogao proći liječnički pregled.

Xavi Simons i Luka Modrić Nizozemski supertalent se vratio u PSG pa odmah proslijeđen u Njemačku divider

Halilovića se nedavno povezivalo s novopromoviranim španjolskim drugoligašem Eldenseom, ali i to je propalo. Danas pak stižu sretne vijesti za Halilovića, nakon više od pola godine neigranja, pronašao je novi klub.

Radi se o nizozemskoj Fortuni iz Sittarda u kojoj su bivši HNL-ovci Ivor Pandur i Stipe Radić. Fortuna je prošlu sezonu završila na 13. poziciji nizozemske Eredivisie.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider