Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BAŠ IH NE IDE

Ajax odbio basnoslovnu ponudu Manchester Uniteda za igrača koji frustrirano želi otići

90 milijuna eura glasila je današnja ponuda Manchester Uniteda za Antonyja. Ista je odbijena.

Antony (Foto: Afp)

Pomalo je nevjerojatno vidjeti kako Manchester United ove sezone prolazi s igračima koje su odredili kao svoje glavne mete po pitanju pojačavanja momčadi.

Nakon trakavice s Frankiejem De Jongom, koja je rezultirala odustajanjem od igrača Barcelone, nije puno drugačija niti priča s najvećom željom Erika ten Haga za pojačavanje ofenzivnih redova.

Ivan Perišić Dnevnik jednog fantazista (4): Stiglo je vrijeme za divlju kartu! Ili možda ipak ne? divider

Naime, Ajax je odbio još jednu ponudu za Antonyja, brazilskog reprezentativca i  Ten Hagovu glavnu uzdanicu u redovima Kopljanika protekle dvije sezone.

Dva i pol puta više nego što ga Transfermarkt procjenjuje

Nova ponuda za ovog 22-godišnjaka iznosila je 90 milijuna eura (76 milijuna funti), no i nju je Ajax odlučio odbiti, što je rezultiralo novom dozom gnjeva igrača, koji je već ciljano propustio prošlotjedni susret protiv Sparte iz Rotterdama.

Uistinu basnoslovna ponuda za igrača kojeg Transfermarkt procjenjuje na 35 milijuna eura. Zbog toga su mnogi iznenađeni što je Ajax to odlučio odbiti.

Da je Ajax ovo prihvatio, bio bi to njihov najskuplji izlazni transfer u povijesti kluba, odnosno pretekao bi one gore spomenutog De Jonga te Mathijsa De Ligta, koji su otišli svaki za po 75 milijuna.

Antony je prošle sezone u redovima Ajaxa odigrao 33 službene utakmice, u kojima je upisao 12 pogodaka i deset asistencija. 

Manchester United već je ovog ljeta od Ajaxa otkupio stopera Lisandra Martineza, za kojeg su odvojili 57 milijuna eura. No, očito je kako Ten Hag želi još jednog igrača kojeg dobro poznaje i od kojeg zna što može dobiti.

Charlie Morgan Sjećate li se skupljača kojeg je Hazard "cipelario"? Danas ima 40 milijuna funti na računu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider