Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije lako

"Aguero je potpuno uništen, želio se ubiti kad je čuo kako Messi napušta Barcelonu"

A čini se da je najgore u cijeloj priči oko Messija prošao Aguero.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odlazak Lionela Messija iz Barcelone bio je iznenadan i neočekivan, baš kad se činilo kako će Argentinac produljiti s Kataloncima, klub je odustao od njega i pustio ga u PSG i napravio potpuni kaos jer su Katalonci već počeli planirati sljedeću sezonu s njim u momčadi.

Uostalom zato je njegov dobar prijatelj Sergio Aguero i došao iz Manchester Cityja – na nagovor Lionela Messija, a njega sad više nema u klubu.

"Aguero je potpuno uništen, želio se ubiti kad je čuo kako Messi napušta Barcelonu. Nažalost, morat će to prihvatiti", otkrio je njihov reprezentativni kolega Angel di Maria.

gol expired Čudesni Messi je u samo sedam minuta "zaradio" gotovo cijelu plaću za svoju prvu sezonu u PSG-u divider

Nije tajna da je Di Maria uz Neymara bio jedan od najvažnijih PSG-ovih posrednika u ovom transferu jer je neumorno zvao svog sunarodnjaka cijelo ljeto i molio da im se pridruži u Gradu svjetla. Prije samo nekoliko mjeseci kad je Di Maria agitirao na Messija, taj se transfer činio kao sanak pusti, međutim sad je postao java.

A čini se najgore u cijeloj priči prošao je Aguero.

Čovjek kojeg je Messi nagovorio na dolazak vrlo vjerojatno se ne bi ni trudio da je znao kakav će epilog dobiti cijela priča.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider