Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KAPETAN RIJEŠIO RIVALA

Ademi odlazi iz Dinama? Prvenstvo je riješeno, transfer na pomolu

Dinamo će vjerojatno uskoro ostati bez kapetana Arijana Ademija.

Galerija Arijan Ademi (Foto: Ronald Goršić/Cropix) Arijan Ademi Arijan Ademi +2 Marko Livaja i Arijan Ademi

Znakovit je jučer nakon veličanstvene pobjede Dinama protiv Hajduka bio odgovor Ante Čačića o mogućem odlasku kapetana Arijana Ademija.

Jedino gdje još može ostvariti transfer, kojem se nadao u siječnju, jest Kina, u kojoj prijelazni rok traje čak do 7. travnja, te Turska gdje je zbog potresa produžen rok do 5. ožujka.

''Ademi? Čitao sam o tome. U Kini traje prijelazni rok, neki naši igrači su im zanimljivi, ali ne mogu to trenutačno komentirati'', rekao je Čačić.

A ako Dinamov trener i sportski direktor tako kaže onda znači da je stvar ozbiljna. Ozbiljno je bilo i u siječnju kada je Šibenčanin stigao u klub s ponudama za transfer, ali Čačić je tada jasno poručio da kapetan ne ide nikamo.

Dinamo - Hajduk Dinamo već dugo nije tako ponizio Hajduk: Uprava i trener podjednako su krivi za sramotnu igru Splićana divider

No sada je situacija potpuno drugačija. Pokazalo se da je Hajduk Dinamu rival samo na papiru te kako im obrana naslova nije ugrožena.

Vremena još ima tako da Ademiju Hajduk možda nije bio oproštajna utakmica, iako i da jest, bio bi oproštaj u njegovu stilu. Ademi je toliko puta zabio za Modre kada je bilo najvažnije, a u nedjelju je načeo i najvećeg rivala.

Ovo je svakako win-win situacija ako do transfera dođe. Ademi će dobiti toliko željeni transfer u inozemstvo nakon što je svom klubu pomogao u još jednom osvajanju titule.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider