Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
TRAORE pokazao vještine

Mnogi su se osramotili na predstavljanju, ali Adama Traore je rasturio i o ovome se priča

Adama Traore je oduševio navijače svojim tehniciranjem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je dovela na posudbu do kraja sezone krilnog igrača Wolverhampton Wanderersa Adamu Traorea (26).

Španjolski reprezentativac jučer je predstavljen na Camp Nouu i odmah je oduševio navijače. Traore je na predstavljanju rasturio u trikovima s loptom i pokazao veliko znanje i adut u karijeri.

Traore je devet godina, od 2004. do 2013., proveo u Barceloninoj nogometnoj akademiji La Masiji, da bi od 2013. do 2015. bio član Barcleone B. Uslijedio je transfer u Aston Villu za 10 milijuna eura, a u Engleskoj je još nastupao za Middlesbrough prije dolaska u Wolverhampton 2018.

gol expired Navijači Hajduka iznenadili Bogdanovića na utakmici: Postali su hit u Americi divider

Njegovo tehniciranje s loptom ne bi trebalo čuditi jer se ipak radi o profesionalnom nogometašu koji živi od nogometa, no u prošlosti su se velike zvijezde znale osramotiti na predstavljanju.

Dva takva primjera u Barceloni u bližoj prošlosti su svakako Dembele i Brazilac Paulinho. Njih je Barca platila blizu 200 milijuna eura, ali nisu se mogli sastati s loptom. Najbolji nije bio ni Braithwaite...

Paulinho je svoju tehniku pokazao u punom "sjaju" pred okupljenim navijačima. Kada je stigao trenutak da pokaže malo svoje vještine, Paulinho nije mogao povezati nekoliko "napikavanja" lopte nogom (tehniciranje). Nakon svega tri dodira lopta mu je pala...

I igrači Real Madrida imali problema

Tehniciranje s loptom nije najbolje izvedeno ni kod igrača Reala. Slavni madridski klub prije nekoliko godina je kupio Danila i Thea Hernandeza, a dvojac nije mogao držati loptu u zraku ni nekoliko sekundi.

Gotovo istog trenutka kada je Hernandezu lopta pobjegla visoko u zrak i pala mu na zemlju poput skočice, nastao je požar na društvenim mrežama, navijači Barcelone su se rugali, ali i oni su nakon tog događaja dobili isti scenarij u Paulinhu i Dembeleu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider