FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
teške odluke

Za vas prognoziramo pobjednike UFC 253 eventa: "Nadamo se da ćemo pomoći ljudima..."

Stručni gosti MMA emisije Lucky Punch prognozirali su pobjednike nadolazećeg UFC 253 eventa.

Pred nama je sjajan UFC 253 event na Fight Island u u Abu Dhabiju koji predvode dvije borbe za naslov prvaka. Cijeli glavni program možete gledati UŽIVO u noći sa subote na nedjelju od 4 sata ujutro na gol.hr-u, te u snimci na Novoj TV od 23 sata u nedjelju navečer.

Dvije najvažnije borbe na programu su ujedno za naslove prvaka u srednjoj i poluteškoj kategoriji. Israel Adesanya brani pojas prvaka u srednjoj protiv opasnog nokautera Paula Coste, dok ćemo u poluteškoj dobiti novog vlasnika pojasa nakon što se istog odrekao Jon Jones, novi stanovnik teške kategorije. Za pojas će se boriti Dominick Reyes i Jan Blachowicz.

gol expired Brazilac otkrio tajnu svog izgleda uoči spektakla: Skinuo kile, ali mnogi mu ne vjeruju divider

U preostalim dvobojima na glavnom programu, ako ne bude velikih iznenađenja zbog koronavirusa, gledat ćemo okršaju Kai Kara-Francea i Brandona Royvala, Ketlen Viere i Sijare Eubanks te Hakeema Dawodua i Zubaira Tukhugova.

Stručni gosti emisije Lucky Punch, čiji je voditelj i urednik reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban, Zelg Galešić i Dražen Forgač prognozirali su ishode svih pet borbi s glavnog programa i malo je reći da su se složili oko bilo čega...

gol expired Dana White detaljno pokazao luksuzni smještaj u kojem će živjeti pet tjedana u Abu Dhabiju divider

Zelg vjeruje u pobjede Adesanye, Reyesa, Kara-Francea, Eubanksa i Dawodua. S druge strane Forgač smatra da će pobjednici biti suparnici spomenutih, a jedino se premišljao oko slavljenika u susretu Kai Kara-Francea i Brandona Royvala.

Sve prognoze naših stručnih gostiju Lucky Puncha pogledajte u priloženom videu.

Poslastica u Lucky Punchu: Pogledajte rijetke snimke borbi s početaka hrvatske MMA scene

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider