FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
gledamo ga ovaj vikend

Brazilac otkrio tajnu svog izgleda uoči spektakla: Skinuo kile, ali mnogi mu ne vjeruju

Ovog vikend na gol.hr-u i Novoj TV očekuje je vas borilačka poslastica – UFC 253!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

UFC fanovi s nestrpljenjem čekaju ovaj vikend jer u nedjelju od 4 ujutro gol.hr vam donosi izravni prijenos fantastičnog UFC 253, koji je u Abu Dhabiju okupio stvarno sjajne borce i borbe. Glavne zvijezde su u srednjoj kategoriji, gdje ćemo vidjeti borbu za naslov.

Israel Adesanya branit će titulu prvaka protiv Paula Coste, a predsjednik UFC-a najavio je taj dvoboj kao jedan od najvećih koji se u ovom trenutku može dogoditi u svijetu slobodne borbe.

Sjajni nokauter iz Brazila još uvijek nema poraz u karijeri, baš kao ni prvak Adesanya, pa se s razlogom očekuje pravi vatromet u oktogonu. Costa je uvijek u čudesnoj fizičkoj formi, a tako će biti i ovaj put. Neće imati problema sa skidanjem kilograma uoči borbe, to je već gotova stvar.

Na Instagramu se pohvalio snimkom iz sobe, i to nakon što su ga mnogi prozvali.

gol expired Israel Adesanya začepio usta kritičarima i brutalnim nokautom obranio naslov UFC prvaka divider

Njegovo tijelo uistinu izgleda kao ''napucano'' nedopuštenim sredstvima, kao da se bori negdje izvan UFC-a ili Bellatora, u manjim europskim ili azijskim organizacijama gdje nema strogih antidopinških kontrola.

Costa tvrdi da iza njega stoji mukotrpan rad i kvalitetan tim koji se brine o zadivljujućoj fizičkoj formi. Prošle je godine kažnjen sa šest mjeseci zabrane zbog korištenja intravenozne terapije uoči borbe kojom je brzo nadoknadio izgubljenu tekućinu nakon skidanja kilograma prije vaganja, što po pravilima nije dopušteno.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider