FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Lucky Punch

VIDEO Evo kako su naši analitičari tipovali na borbe u glavnom programu UFC-a 274

Prijenos UFC-a 274 gledajte izravno na gol.hr-u u nedjelju od četiri ujutro ili u snimci na Novoj TV kasnije kroz dan.

Sjajni UFC 274 koji možete pratiti u nedjelju od četiri ujutro na gol.hr-u i kasnije u snimci na Novoj TV bit će ključan za rasplet situacije u lakoj kategoriji. Charles Oliveira će staviti svoj pojas na vagu protiv prvog izazivača Justina Gaethjea, Michael Chandler i Tony Ferguson hvataju zadnji vlak za povratak na vrh, a glavni program večeri otvorit će okršaj veterana Donalda Cerronea i Joea Lauzona.

Uz te tri poslastice "main card“ popunit će obračun Mauricia Rue i Ovincea Saint Preuxa te sunaslovni okršaj za pojas u slamci između Rose Namajunas i Carle Esparze.

Galešić i Vrtačić MMA škola: Što može najbolji grappler u UFC-u protiv hrvački jako sposobnog Gaethjea divider

Naši MMA analitičari Igor Pokrajac i Zelg Galešić u novom Lucky Punchu dali su svoja predviđanja za tih pet mečeva.

Zadnji Prideov borac u UFC-u

"Zelg je u prvoj borbi glavnog programa tipovao na Cerronea, a Pokrajac na Lauzona. Mauricio Rua protiv Ovincea Saint Preuxa“, upitao je Vlado Boban svoje suvoditelje.

Oliveira i Gaethje VIDEO Charles Oliveira u čudesnoj rundi ugušio Gaethjea i slavio 11. put zaredom, pojas u lakoj i dalje bez vlasnika divider

"Zadnji Prideov borac u UFC-u. Kad on ode, bit će to kraj jedne cijele generacije boraca“, započeo je Zelg pa prepustio riječ Pokrajcu.

"Za Shoguna sam emotivno vezan, iako je OSP puno jači i bolji borac, u puno većoj je konstanti od Rue. Iznenadio sam se što se Rua vraća i bit će mi ga gušt gledati“, rekao je Pokrajac.

"Također Rua. Iskreno, ne znam zašto se vraća. Mislili smo da je gotov, ali odlučio se vratiti protiv čovjeka koji ga je uspavao u Brazilu. Izgleda da ima razlog zbog kojeg se želi i dalje boriti i zbog toga – Rua“, dodao je Zelg.

U glavnoj borbi tipovali različito

Chandler ili Ferguson?

"Izabrao sam Chandlera. Mislim da može hrvački neutralizirati Fergusona kao protekla dva suparnika. Udarački mu može parirati i vjerujem da će Chandler slaviti, ne izvuče li Ferguson neko gušenje“, rekao je Zelg pa dao riječ Pokrajcu:

"Chandler unatoč toj Fergusonovoj upornosti što stalno ide naprijed bez obzira na sve, izabrao sam Chandlera za strpljivu pobjedu u taktičkoj borbi.“

Aleksandar Rakić Aleksandar Rakić otkrio kako planira zaustaviti Jana Blachowicza divider

Namajunas i Esparza?

"Teška borba, ali Namajunas na kraju“, kratko je rekao Zelg, a Pokrajac se složio: "Namajunas je kompletnija i ima veće iskustvo. Bez obzira što je Esparza na parteru čvrsta kao u stojci, ali zbog tempa udaranja ipak Namajunas.“

Ali, za glavnu borbu večeri nisu se složili:

"Gaethje jer vjerujem da se hrvanjem može obraniti od rušenja Oliveire. Također, svojim kickovima i udarcima može slomiti prvaka. Zato, prekid u trećoj rundi za Gaethjea“, kaže Galešić.

"Mislim da ćemo vidjeti novu razinu kod Oliveire jer to pokazuje iz borbe u borbu. Zato Oliveira,“ podvukao je Pokrajac.

Više pogledajte u novom Lucky Punchu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider