FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nezaustavljiva sila

Je li on budući prvak poluteške? Zastrašujući Australac isporučio brutalan nokaut i oduševio UFC predsjednika

Australac Jimmy Crute oduševio je MMA javnost svojim zastrašujućim nokautom na UFC Fight Island 6 priredbi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Australac Jimmy Crute mogao bi biti budući prvak poluteške kategorije ako je suditi po njegovim dosadašnjim izvedbama, ali i snazi njegovih razornih udaraca. On je na UFC Fight Island 6 priredbi slavio protiv Modestasa Bukauskasa i to nokautom već u prvoj rundi.

Nakon pokušaja napada Litavca Crute je pogodio čisti direkt desnom rukom u suparnikovu bradu i nakon toga s još nekoliko popratnih udaraca dovršio posao na tlu. Bila je to njegova 12. pobjeda u karijeri i čak osma u prvoj rundi.

gol expired U posljednjim sekundama runde ispisala povijest, a pritom se poslužila Miočićevom provjerenom taktikom divider

Odmah nakon pobjede je preskočio kavez i otrčao do stola za kojim je sjedio UFC-ov predsjednik Dana White, zajedno sa svojom novom "zlatnom kokom" - Kamzatom Čimaevim. White je bio vidno oduševljen viđenim, a to je i potvrdio nakon eventa kada mu je dao bonus za nokaut večeri.

Crute je u karijeri doživio jedan jedini poraz i to protiv iskusnog Miše Cirkunova u rujnu prošle godine, koji mu je složio "peruansku kravatu" i natjerao ga na predaju. U preostalih pet borbi pod okriljem UFC-a Crute je upisao isto toliko pobjeda od čega su četiri stigle u prvoj rundi.

Mladom Australcu su tek 24 godine i pred njim je, ako je suditi prema dosadašnjim dvobojima, svjetla budućnost.

UFC Fight Night Nakon dvije godine izbivanja iz kaveza Brian Ortega razbio Zombija i dobio novu priliku uzeti pojas prvaka divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider