FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
učila je od najboljih

U posljednjim sekundama runde ispisala povijest, a pritom se poslužila Miočićevom provjerenom taktikom

Brazilka Jessica Andrade dugo će pamtiti svoj nastup na UFC Fight Nightu u Abu Dhabiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilka Jessica Andrade debitirala je u UFC-ovoj muha kategoriji na Fight Island 6 eventu koji je održan u Abu Dhabiju. Bivša UFC-ova prvakinja u slamka kategoriji slavila je protiv Katlyn Chookagian tehničkim nokautom na samom kraju prve runde i pritom ispisala povijest.

Naime, Andrade je postala prva borkinja koja je upisala pobjede u tri različite težinske kategorije, nakon što je već slavila u bantamu i slamka kategoriji. Do pobjede protiv prvorangirane borkinje muha kategorije stigla je pet sekundi prije kraja prve runde.

U jednom kliču, točnije izlasku iz njega, Andrade je desnom rukom pronašla jetru svoje suparnice koja je imala znakovitu reakciju nakon toga. Poskočila je unutrag, napravila bolnu grimasu i to je bio znak Brazilki da krene.

UFC Fight Night Nakon dvije godine izbivanja iz kaveza Brian Ortega razbio Zombija i dobio novu priliku uzeti pojas prvaka divider

Uspjela ju je u toj strci srušiti na pod i nastaviti udarati, a nedugo nakon toga je sudac prekinuo dvoboj zbog štete koju je pretrpila američka borkinja.

Podsjetimo, udarcima u jetru pojas prvaka teške kategorije vratio je naš Stipe Miočić, koji je na taj način slavio u drugom okršaju protiv Daniela Cormiera. On je konstantnim udarcima u tijelo probio Cormierov gard i ozlijedio ga, a onda udarcima u glavu dovršio.

Zanimljivo, intervju nakon pobjede vodio joj je upravo Cormier, ali nije želio povlačiti nikakve paralele sa svojim iskustvom...

Bila je to 21. pobjeda Andrade u karijeri, u kojoj ima i osam poraza, a za istu je zaradila i 50 tisuća dolara bonusa za najbolju izvedbu večeri. 

gol expired Je li on budući prvak poluteške? Zastrašujući Australac isporučio brutalan nokaut i oduševio UFC predsjednika divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider