FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Novi UFC na GOL.hr-u i Novoj TV

Zaiskrilo između Cormiera i Miočića, Pennington protiv najbolje i pred njezinim navijačima

Daniel Cormier, izazivač američkog Hrvata, odaslao je opasnu prijetnju Stipi Miočiću putem društvenih mreža, a očekuje nas i UFC spektakl iz Rio de Janeira.

Stipe Miočić i Daniel Cormier (Screenshot YouTube)

U noći sa subote na nedjelju očekuje nas težak okršaj u ženskoj konkurenciji. Amanda Nunes pred svojom će publikom u Riju pokušati i treći put obraniti naslov. Raquel Pennington je prije godinu i pol u New Yorku pobijedila Mieschu Tate i tako izborila borbu za titulu protiv nenadmašne prvakinje Amande Nunes.

"Kao prvo: 'New York, drago mi je što sam ovdje', bila mi je velika čast boriti se ovdje pred vama. A sad kada sam pobijedila djevojku koja mi je bila idol, vjerujem da sam spremna boriti se i za naslov", rekla je Pennington.

Raquel Pennington (Foto: AFP) Raquel Pennington (Foto: AFP) (Foto: Afp)

A Pennington je i dočekala taj meč. Sad će u oktogon protiv najbolje i to pred njezinim navijačima. Jer Amanda Nunes je aktualna prvakinja s 15 pobjeda u 19 borbi, koja je posljednje dvije godine dvaput branila svoj naslov. I to protiv koga: protiv Valentine Ševčenko i Ronde Rousey.

A već je zaiskrilo i u taboru Stipe Miočića. Ostalo je još dva mjeseca do zvjezdanog okršaja s Danielom Cormierom, a kako bi svijetu pokazao da prvak naporno radi za novu obranu titule objavio je post na društvenim mrežama s porukom: "Ciljaj više. Ostani fokusiran. Dva mjeseca".

A to je Cormier spremno dočekao kako bi odaslao prvu javnu prijetnju.

"Spavaj s tim pojasom svaki dan do borbe, jer on nakon nje odlazi sa mnom u San Jose. Drag si mi, ali moram te razbiti. Prijatelji možemo biti nakon borbe", poručio je Cormier.

Nakon mjesec dana stanke vraća nam se UFC. Spektakl iz Rio de Janeira pratite na GOL.hr-u u noći sa subote na nedjelju od 4 sata ujutro, te na Novoj TV od 23 sata.

Amanda Nunes (Foto: AFP) Amanda Nunes (Foto: AFP) (Foto: Afp)


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider