FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Nije mogao izdržati

Cormier započeo provocirati Miočića: "Drag si mi, ali moram te razbiti!"

Daniel Cormier nije mogao izdržati a da ne pokuša isprovocirati našeg UFC prvaka Stipu Miočića.

Stipe Miočić (Screenshot)

Iako su međusobno u jako dobrim odnosima, bilo je očekivano da Daniel Cormier neće izdržati a da barem malo ne pokuša isprovocirati i podbosti svog idućeg suparnika, prvaka UFC-a u teškoj kategoriji - Stipu Miočića, prenosi Fightsite.hr. Podsjećamo, dvojica UFC prvaka sučelit će se 8. srpnja u borbi za titulu u teškoj kategoriji.

Sve je krenulo tako da je Miočić u ponedjeljak odlučio putem Twittera obznaniti kako je do borbe ostalo još točno dva mjeseca. U svom tvitu je obznanio kako je potrebno ciljati što više, ali i ostati fokusiran.

Bila je to jedna vrlo bezazlena poruka, kojom je Miočić želio pokazati kako je spreman za ono što ga čeka 8. srpnja u Las Vegasu. Uz objavu, Stipe je postavio i svoju fotografiju, gdje sjedi na velikoj gumi.

Cormier nije mogao izdržati da ne reagira, pa je podijelio tu objavu, uz svoju poruku ispod nje.

“Spavaj s tim pojasom svaki dan do borbe, jer on nakon nje odlazi sa mnom u San Jose. Drag si mi, ali moram te razbiti. Prijatelji možemo biti nakon borbe”, napisao je DC.

Znajući Cormiera, ovo je vjerojatno tek početak podbadanja i provociranja, no vjerujemo kako do borbe neće biti nikakvih zlobnijih poruka, kao što se nadamo i da će duhoviti Stipe znati pokoji puta uzvratiti...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider