FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
''pa to je sjajno''

Za veliku promjenu Conora McGregora zaslužan LeBron James: A nije ni znao…

Vraća li se u UFC neki novi Conor McGregor?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovog vikenda, točnije od 4 ujutro ove nedjelje po hrvatskom vremenu, kreće glavni program prvog ovogodišnjeg UFC-a. Najveća MMA organizacija u godinu ulazi jako, s povratkom Conora McGregora kojeg u oktogonu nismo vidjeli još od poraza protiv Khabiba Nurmagomedova.

Naravno, UFC 246 možete uživo gledati na GOL.hr-u u nedjelju ujutro, a možete ga pogledati i u snimci na Novoj TV u večernjem terminu.

Čini se kako se borbama vraća neki novi McGregor. Bio je to zaključak mnogih nakon press-konferencije na kojoj nije izvodio cirkus već je, na ipak malo razočaranje svojih fanova, prema protivniku Donaldu Cerroneu bio neuobičajeno pristojan.

gol expired McGregor kakvog još nismo vidjeli: Fanovi "razočarani" napustili sučeljavanje Conora i Cerronea divider

Očito je ludi Irac odlučio ozbiljnije pristupiti povratku u UFC u kojem se želi popeti na vrh velter-kategorije čime bi postao prvi borac koji je osvojio pojas u čak tri različite divizije.

Zanimljivo, na druženju s medijima otkrio je kako se posvetio sportskom načinu života, a inspirirao ga je ni manje ni više nego LeBron James.

''Sjećam se da sam pročitao kako LeBron James potroši milijun i pol dolara na svoje zdravlje i svoje tijelo. Ja nisam trošio ništa. Kupovao sam automobile i satove. Shvatio sam da ipak trebam potrošiti novac na svoje zdravlje. Pomoglo mi je i trošit još i više'', rekao je ''novi'' McGregor.

McGregor udara Cerronea McGregor nokautirao Cerronea za samo 40 sekundi: Pogledajte brutalan povratak i završetak Notoriousa! divider

Ubrzo su za američki mediji mišljenje pitali i čovjeka koji ga inspirirao.

''Svoje tijelo shvaćam ozbiljno. Ulažem u njega kako bih mogao biti nekome inspiracija. Ako sam mogao utjecati da McGregor postigne bolje rezultate, to je onda odlično. Sve počinje tijelom, a završava umom'', poručio je LeBron.

Je li McGregorov um sposoban poslušati tijelo vidjet ćemo ove, zasigurno uzbudljive 2020. godine…

MMA Lucky Punch - detaljna najava borbe McGregor Cerrone

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider