FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Iznio nove detalje

Za obiteljsku tragediju Conora McGregora nije kriv koronavirus: Irac raščistio situaciju

Iako je prvotno objavio poruku koja je sugerirala da je za tragediju u njegovoj obitelji kriv koronavirus, Conor McGregor odlučio je raščistiti situaciju oko smrti svoje tetke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Obiteljsku tragediju Conora McGregora ipak nije uzrokovao koronavirus. Irski borac naknadno je potvrdio kako koronavirus nije uzrok smrti njegove tetke Anne Moore.

"Javili su mi da je moja divna teta Anne preminula. Moja predivna draga teta. Sestra moje majke. Taj glupi je***ni virus! Što se događa? Odveo sam obitelj na otok, pogledao more, duboko udahnuo. Hvala Bogu! Držite se, ljudi! Mi smo sve što imamo. Počivaj u miru, Anne Moore", napisao je, između ostalog, McGregor još u subotu na Instagramu.

gol expired Nurmagomedov šokirao McGregora i Whitea: ''Zašto bi mi trebalo 100 milijuna dolara da ga opet pobijedim?'' divider

Dan kasnije, Irac je svojim fanovima iznio nove detalje:

"Zahvalan sam na lijepim porukama nakon smrti moje tetke. Želim raščistiti situaciju i javiti da je potvrđeno kako ona nije bila žrtva koronavirusa", poručio je bivši UFC-ov prvak i usput svima savjetovao da budu uz svoju obitelj i prijatelje tijekom ovih stresnih dana.

gol expired UFC panično traži novu lokaciju i borca za glavni događaj večeri: Traju pregovori za mrski okršaj divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider