FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Mnogi iščekuju revanš

Nurmagomedov šokirao McGregora i Whitea: ''Zašto bi mi trebalo 100 milijuna dolara da ga opet pobijedim?''

Aktualni UFC prvak u lakoj kategoriji Rus Khabib Nurmagomedov (31) poručio je kako nije zainteresiran za revanš s Ircem Conorom McGregorom (31), kojeg je pobijedio u listopadu 2018.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik UFC-a Dana White kazao je u nedjelju kako bi se novi ogled Nurmagomedova i McGregora mogao održati najesen, ali ta se ideja nije svidjela ruskom majstoru mješovitih borilačkih vještina.

"Nisam zainteresiran za revanš. Što ako mi za borbu ponude 100 milijuna dolara? Ima mnogo drugih sportova u koje se taj iznosi može uložiti. Zašto bi mi trebalo 100 milijuna dolara, samo da ga opet pobijedim", prenosi Nurmagomedovu izjavu ruska agencija Tass.

Dagestanski borac prošlog je rujna pobijedio Amerikanca Dustina Poiriera i obranio titulu prvaka svijeta u lakoj kategoriji upisavši 28. pobjedu u isto toliko borbi u karijeri. Novu borbu trebao bi imati 18. travnja protiv Amerikanca Tonyja Fergusona.

gol expired Pale teške riječi na račun Stipe Miočića: "Nemam vremena čekati starca koji uživa u pozornosti" divider

Borba između Nurmagomedova i McGregora održana je u listopadu 2018. godine, a Rus je pobijedio gušenjem. Nakon meča izbio je kaos i masovna tučnjava, a obojica su kasnije suspendirana. Khabib je suspendiran na devet mjeseci i kažnjen s 500.000 dolara, dok je Conoru izrečena suspenzija na šest mjeseci i 50.000 dolara kazne.

Irac je prošlog svibnja objavio kraj karijere, ali je šest mjeseci kasnije u Moskvi najavio povratak u oktogon. Bivši dvostruki prvak vratio se 19. siječnja i nakon 15 mjeseci izbivanja u svom prvom nastupu nakon poraza od Nurmagomedova za manje od minute pobijedio je Donalda Cerronea.

UFC: Junior dos Santos - Curtis Blaydes VIDEO Curtis Blaydes nokautirao legendarnog Juniora Dos Santosa, a onda prozvao našeg Stipu Miočića divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider