FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
stošić upisao treći poraz zaredom

VIDEO Curtis Blaydes nokautirao legendarnog Juniora Dos Santosa, a onda prozvao našeg Stipu Miočića

Curtis Blaydes slavio je protiv Juniora Dos Santosa u glavnoj borbi UFC Fight Night večeri u Sjevernoj Karolini.

Nakon što je povratak Conora McGregora dobro prodrmao MMA svijet, UFC se vratio priredbom u Sjevernoj Karolini, gdje je Curtis Blaydes u glavnoj borbi večeri nokautirao Juniora Dos Santosa.

Blaydes je slavio tehničkim nokautom početkom druge runde, kada je dočekao pogrešku Dos Santosa. Brazilac je pokušao aperkatom uhvatiti Blaydesa na spavanju, no pritom je u potpunosti otvorio gard. 

Amerikanac ga je dočekao te kombinacijom dvaju udaraca pošteno uzdrmao. Nakon što je vidio da je Dos Santos zateturao Blaydes je silovito krenuo na njega, te ga udarcima koljenom i rukama završio. 

Bila je to treća pobjeda Blaydesa zaredom, koji smatra da je ovom izvedbom zaslužio borbu za titulu prvaka. 

"Ne znam što više moram napraviti da bih dobio priliku za naslov. To je ono što želim", rekao je Blaydes u oktogonu, u intervjuu koji je vodio Daniel Cormier, čovjek koji bi se ponovno trebao boriti upravo za taj teškaški naslov protiv našeg Stipe Miočića

Dos Santos je upisao drugi uzastopni poraz, nakon što je prošlog ljeta bio poražen od Francisa Ngannoua. 

U sunaslovnoj borbi večeri vidjeli smo pomalo razočaravajući okršaj Michaela Chiese i Rafaela Dos Anjosa. Chiesa je slavio jednogasnom sudačkom odlukom.

Dos Anjos već mjesecima priča da i dalje vjeruje da može postati prvak u velteru, no nakon ovog poraza malo tko još vjeruje u to. Chiesa ga je u potpunosti izdominirao, a Dos Anjos je samo preživljavao u oktogonu sve tri runde. 

Chiesa je u razgovoru nakon pobjede otkrio da se nadolazećeg ljeta bori protiv nedavnog izazivača za titulu veltera - Colbyja Covingtona. 

"Colby, vidimo se u srpnju", rekao je Chiesa i odmah napustio oktogon.

POBJEDA MICHAELA CHIESE

Sjajno gušenje vidjeli smo u meču muhakategorije Alexa Pereza i Jordana Espinose. Perez je oborio suparnika na tlo, gradio poziciju dok mu nije uhvatio vrat i počeo stiskati. Nakon nekoliko sekundi Espinosa je "zaspao".

POBJEDA ALEXA PEREZA

U jedinoj ženskoj borbi na glavnom programu (slamka kategorija) vidjeli smo tehnički nokaut. Angela Hill prekidom u 2. rundi slavila je protiv Hannahe Cifers.

Nakon jednog rušenja i penjanja u full mount Hill je počela "brusiti" laktove na nesretnoj Cifers, zbog čega je sudac prekinuo dvoboj u posljednjoj minuti druge runde. Bila je to druga pobjeda Hill u nizu, dok je s druge strane prekinut niz Cifers od dvije pobjede.  

POBJEDA ANGELE HILL

Glavni program otvorio je srbijanski borac Darko Stošić, koji je upisao treći uzastopni poraz u UFC-u. Od njega je u meču poluteške kategorije bolji bio Jamahal Hill, koji je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom. 

Hill je bio bolji u apsolutno svemu osim rušenju na tlo, no to nije bilo dovoljno da suci daju pobjedu na stranu borca iz Beograda. U konačnici su svi suci dali Stošiću jednu rundu, ali su isto tako jedno vrednovali s 10-8 u korist američkog borca. 

Nakon uvodne pobjede u UFC-u Stošić je sada na tri uzastopna poraza, što bi mogao značiti i otkaz u najpoznatijoj MMA organizaciji. 

McGregor udara Cerronea Obećao je nešto magično i nije lagao: Pogledajte udarce kojima je McGregor iznenadio MMA svijet divider

UFC Fight Night, glavni program:

Curtis Blaydes pobijedio Juniora dos Santosa (tehnički nokaut, 2. runda)

Michael Chiesa pobijedio Rafaela dos Anjosa (jednoglasna sudačka odluka)

Alex Perez pobijedio Jordana Espinosu (gušenje, 1. runda)

Angela Hill pobjedila Hannahu Cifers (tehnički nokaut, 2. runda)

Jamahal Hill pobijedio Darka Stošića (jednoglasna sudačka odluka)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider