FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
otkazano osam borbi

UFC panično traži novu lokaciju i borca za glavni događaj večeri: Traju pregovori za mrski okršaj

Fight Night u Londonu koji se trebao održati nadolazećeg vikenda mijenja mjesto događanja, ali je pritom ostao i bez glavne borbe večeri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

UFC Fight Night u Londonu, koji se u konačnici neće održati u Londonu zbog koronavirusa, ostao je bez glavne borbe večeri nakon što je UFC odlučio preseliti event u SAD i održati ga bez prisustva navijača. Točnije, otkazano je čak osam borbi, te ih je trenutačno svega pet na programu, s tim da još dvojica boraca traže suparnika.

Leon Edwards povukao se iz borbe protiv Tyrona Woodleyja, a cijelu je situaciju objasnio ovako:

gol expired Bivša UFC prvakinja objavila šokantni video nakon jedne od najboljih ženskih borbi u povijesti divider

"Legao sam s nadom da će se UFC London dogoditi, a probudio sam se s viješću da ipak neće. Radili smo s UFC-om na mnogim mogućnostima da se borba ipak održi, ali u tako kratkom vremenu ništa nije odgovaralo i njima i nama. Cijeli moj tim i ja smo očevi, supružnici, sinovi i braća, te ne možemo tek tako napustiti svoje obitelji u ovom trenutku. Ovo je uistinu srcedrapajuće jer nikada nisam radio više i jače nego za ovaj dvoboj. No znam da cijeli svijet sada pati i da je ova situacija veća od sporta i mene. Nadam se da ste svi na sigurnom i da pazite jedni na druge. Nadam se da ćemo u budućnosti Tyron i ja pružiti šou kakav navijači zaslužuju", napisao je između ostalog u priopćenju za javnost ponajbolji britanski borac Leon Edwards.

Pomicanjem Fight Nighta u SAD logično je da se Tyronu Woodleyju pronađe neki borac koji je iz SAD-a, pogotovo jer je predsjednik Donald Trump zabranio mnogim zemljama ulazak u Sjedinjene Američke Države.

Jairzinho Rozenstruik Unatoč koronavirusu, UFC ide dalje: Pogledajte što nas čeka, bliže se spektakularni okršaji divider

Prema posljednjim informacijama, Woodley je spreman boriti se, a kao potencijalni suparnik spominje se Colby Covington, nedavni izazivač za titulu prvaka protiv Kamaru Usmana i mrski neprijatelj Tyrona Woodleyja, koji je već u nekoliko navrata rekao da ga želi prebiti. 

Velter-kategorija krcata je borcima koji su vrhunski, pa će se sigurno naći neko kvalitetno ime koje bi moglo nadomjestiti Leona Edwardsa.

Podsjetimo, UFC odnosno MMA jedan je od rijetkih sportova koji će se odvijati u ovoj situaciji kada većina strahuje od koronavirusa. Eventi će se održavati iza zatvorenih vrata, a ono što je zapravo najveći prihod organizaciji i borcima su PPV paketi, koji se kupuju i gledaju online.

Odgovor na pitanje gdje će se event održati i hoće li se Tyron Woodley boriti protiv nekog u glavnom događaju večeri bit će poznati vrlo brzo.

Stipe Miočić (Foto: AFP) Miočić potvrdio svoj povratak u kavez i najavio da će umiroviti DC-ja još ove godine! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider