FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pratite na GOL.hr-u

Za Volkanovskog će ovaj vikend navijati poznati holivudski glumac: "Drago mi je da me se sjeća"

UFC 290 moći ćete gledati ovaj vikend u izravnom prijenosu na gol.hr-u u nedjelju od četiri ujutro i u snimci na Novoj TV.

Ovoga vikenda čeka nas spektakularni UFC 290 s dvije bitke za titulu. Jedan od najboljih boraca današnjice i vladar perolake kategorije Aleksandar Volkanovski pokušat će peti put obraniti pojas. Ovoga puta protiv opasnog Meksikanca Jaira Rodrigeza.

Nevjerojatnu borbu ponudio je Aleksandar Volkanovski protiv Islama Mahačeva. Prvak perolake kategorije, popeo se u kategoriju iznad i u tijesnoj borbi izgubio na bodove od sjajnog ruskog borca.

Alexander Volkanovski VIDEO Čudesni Volkanovski brutalno završio Rodrigueza i ostao standard u perolakoj kategoriji UFC-a divider

Unatoč porazu Volkanovski je samo dodatno učvrstio svoju poziciju jednog od najboljih boraca današnjice.

"Nisu mi davali šanse, ali ja sam dao šanse sam sebi. Vratit ću se u laku kategoriju, no slijedi mi posao u perolakoj. Čestitam Jairu, sada nas čeka sudar za titulu. Idemo“, povikao je Alex Volkanovski poslije tijesnog poraza od Mahačeva.

Sean Strickland Sean Strickland dominantno odradio borbu i završio Soldićevog timskog kolegu divider

Na papiru je Volkanovski veliki favorit. Već godinama dominantno čisti kategoriju i nitko u perolakoj nije pronašao već dugo način kako ga odvesti u probleme. Australac makedonskih korijena veliki je ljubimac jedne od najvećih filmskih zvijezda svih vremena.

"Dobro je vidjeti kako moj sunarodnjak napreduje. Cijenim izvrsnost na bilo kojem polju, a on to ima“, rekao je Mel Gibson.

"Znam da dolazi na UFC, i drago mi je da me se sjeća“, kaže Volkanovski.

Ivana Petrović i Luana Carolina VIDEO Ivana Petrović poražena u svojoj prvoj UFC borbi divider

Jair Rodrigez ima baš poput Volkanovskog 13 UFC borbi iza sebe. 10 pobjeda, samo dva poraza i jedan „no contest“. Posljednja njegova izvedba protiv opasnog Josha Emmeta bila je potvrda njegove kvalitete i zaslužene prilike da napadne pojas prvaka. Meksikanac je čak 12 centimetara viši od Volkanovskog, ima opasne nožne tehnike, kreativan je i ima jako dobru parterašku igru. Definitivno raspolaže s nizom aduta.

"Spreman sam boriti se protiv najboljih na svijetu. Aleksandar Volkanovski je stvarno dobar. No moj stil borbe nije za svakoga. Svakome je teško boriti se protiv mene“, smatra Jair Rodriguez.

Conor McGregor Conor McGregor sigurno se neće boriti ove godine, mnogi s razlogom vjeruju da zapravo neće više nikad divider

"Jair Rodriguez ima definitivno moje poštovanje, opasan je borac. Iznimno je nepredvidljiv. Ljudi ga gledaju kao sjajnog borca u borbi na nogama. I dok većina boraca izbjegava takve borce, pokazat ću kako malo po malo mogu rastaviti svakog borca na dijelove“, kaže Volk.

Volkanovski protiv Jaira Rodrigeza. Subota na nedjelju uživo od 4 ujutro na gol.hr i u snimci na Novoj TV u nedjelju navečer.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider