FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
PRVI PORAZ U KARIJERI

VIDEO Ivana Petrović poražena u svojoj prvoj UFC borbi

Hrvatsko-norveška borkinja Ivana Petrović ipak nije uspjela pobjedom započeti svoju karijeru u UFC-u.

Hrvatsko-norveška MMA borkinja, Ivana Petrović, poražena je u svojoj prvoj UFC borbi.

Bolja od nje na priredbi u Las Vegasu bila je iskusna Brazilka Luana Carolina, kojoj su pobjedu dodijelila sva tri suca.

Petrović je bila favorit, ali nije to opravdala

29-godišnja Petrović prije borbe je bila postavljena za favoritkinju, kao neporažena borkinja i prvakinja Ares FC promocije, no može se reći da je ovog puta presudilo iskustvo Brazilke, kojoj je ovo bila sedma borba u UFC-u.

Borba je počela vrlo stidljivo s obje strane, da bi nakon ispitivanje snaga došlo do klinča, a onda i do rušenja. Njega je izvela Petrović, ali tako da je Brazilka već u zraku uspjela doći do preokreta i gornje pozicije. Uspješno je Carolina iskontrolirala rundu do kraja.

U drugoj smo vidjeli vrlo sličan početak, a onda novi klinč, u kojem je Brazilka zapravo vladala te je uspjela pogoditi veliki broj udaraca. Pred kraj runde su se odvojile te je Petrović pogodila nekoliko udaraca koljenom i došla do rušenja.

U trećoj smo rundi odmah na početku vidjeli agresivniju Carolinu, kojoj se taj pristup isplatio. Preko pola runde imala je sve pod kontrolom, da bi onda Ivana uspjela doći do preokreta i gornje pozicije. Pretpostavljala je da joj treba prekid pa se prebacila u napad na nogu, tražeći polugu, no iskusna se Brazilka ipak uspjela obraniti i privesti borbu kraj.

Sudačke kartice glasile su tri puta 29:28 za Luanu Carolinu.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider