Nije se mogao boriti protiv jednog Tysona, ali ovog vikenda čeka ga revanš s drugim. Deontay Wilder još jednom brani pojas WBC prvaka u teškoj kategoriji protiv Tysona Furyja u revanšu koji s nestrpljenjem čeka cijeli svijet.

Ove nedjelje od 3 sata ujutro ovaj spektakl možete gledati uživo na GOL.hr-u, a snimku u večernjim satima na Novoj TV.

Onaj drugi Tyson, legendarni Iron Mike napokon je odgovorio na Wilderove riječi od prije nekoliko godina kako bi prebio Tysona iz 1986. godine. Podsjetimo, te je godine boksačka legenda odradila nevjerojatnih 13 borbi i upisala, naravno, svih 13 pobjeda, od kojih je posljednja bila ona za pojas svjetskog prvaka po WBC-u.

''Ja protiv Tysona iz 1986.? Pa, isprebijao bih tog lika. Svi pričaju o staroj školi, ali nema te škole u kojoj ja ne bih bio prvak. Moram biti realan'', rekao je tada Wilder.

Dugo se čekao odgovor Tysona, ali on je bio nešto drukčiji nego što se možda očekivalo.

''Ma, ne znam kako bi to prošlo, ali mi se sviđa kako Wilder razmišlja. I ja bih tako razmišljao da sam na njegovu mjestu. On mora tako razmišljati, on je svjetski prvak'', smatra Tyson.

Hoće li Wilder ostati jedni neporaženi svjetski prvak ili će to postati jedan drugi Tyson – Fury, saznajte na GOL.hr-u ove nedjelje od 3 sata.

Anketa

Tko će slaviti u velikom revanšu Wilder - Fury?

  • glasova
  • glasova
  • glasova

Pogledaj sve ankete