FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...
FIGHT!
tko bi slavio?

Wilder tvrdi da bi prebio Tysona iz najboljih dana, Iron Mike napokon odgovorio

Deontay Wilder smatra da je bolji boksač i od legendarnog Mikea Tysona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije se mogao boriti protiv jednog Tysona, ali ovog vikenda čeka ga revanš s drugim. Deontay Wilder još jednom brani pojas WBC prvaka u teškoj kategoriji protiv Tysona Furyja u revanšu koji s nestrpljenjem čeka cijeli svijet.

Ove nedjelje od 3 sata ujutro ovaj spektakl možete gledati uživo na GOL.hr-u, a snimku u večernjim satima na Novoj TV.

gol expired Evo zašto su Wilder i Fury prave "zvijeri": Ovo se samo jednom u povijesti dogodilo divider

Onaj drugi Tyson, legendarni Iron Mike napokon je odgovorio na Wilderove riječi od prije nekoliko godina kako bi prebio Tysona iz 1986. godine. Podsjetimo, te je godine boksačka legenda odradila nevjerojatnih 13 borbi i upisala, naravno, svih 13 pobjeda, od kojih je posljednja bila ona za pojas svjetskog prvaka po WBC-u.

''Ja protiv Tysona iz 1986.? Pa, isprebijao bih tog lika. Svi pričaju o staroj školi, ali nema te škole u kojoj ja ne bih bio prvak. Moram biti realan'', rekao je tada Wilder.

Tyson Fury (Foto: AFP) Wilder i Fury kao nekoć Foreman i Ali: Prognoze znalaca i trik koji bi mogao odlučiti veliki meč divider

Dugo se čekao odgovor Tysona, ali on je bio nešto drukčiji nego što se možda očekivalo.

''Ma, ne znam kako bi to prošlo, ali mi se sviđa kako Wilder razmišlja. I ja bih tako razmišljao da sam na njegovu mjestu. On mora tako razmišljati, on je svjetski prvak'', smatra Tyson.

Hoće li Wilder ostati jedni neporaženi svjetski prvak ili će to postati jedan drugi Tyson – Fury, saznajte na GOL.hr-u ove nedjelje od 3 sata.

Tko će slaviti u velikom revanšu Wilder - Fury?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider