FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
MAX BEZ IKAKVE ŠANSE

VIDEO Volkanovski nevjerojatno dominantnom predstavom zaključio najveću trilogiju perolake kategorije

Alexander Volkanovski dominantno je dobio svih pet rundi treće borbe protiv Maxa Hollowaya.

Borba koju su mnogi najviše iščekivali na cijelom UFC 276 glavnom programu bila je ona između Alexandera Volkanovskog i Maxa Hollowaya, njihova ukupno treća borba do sada.

Nakon što je Volkanovski čisto i uvjerljivo Hollowaya krajem 2019. godine oduzeo pojas, njih dvojica su sredinom 2020. odradili puno izjednačeniju borbu. Borbu koju je Volkanovski dobio podijeljenom odlukom sudaca, ali za koju su mnogi vjerovali da je trebala pripasti Hollowayu.

Holloway ovog puta bez ikakve šanse

Zbog te druge borbe, treća se s velikim nestrpljenjem čekala, a Holloway je tvrdio kako ovog puta neće dozvoliti da ga suci zakinu za povratak pojasa u njegovo vlasništvo. No, tome nije došao niti blizu.

Volkanovski je ovog puta dominirao kroz apsolutno svih pet rundi, a kako je borba prolazila tako je bio sve dominantniji.

Završna statistika značajnih udaraca, 199:127 u korist Australca makedonskih korijena zapravo niti ne pokazuje pravu dominaciju. Nju se zapravo najbolje može pročitati s izgleda boraca tijekom proglašenja pobjednika. Volkanovski je bio spreman na još, a Max potpuno prebijem.

Tako je Volkanovski s 3:0 završilo ovu trilogiju.

Ispod teksta možete se prisjetiti i prve dvije borbe te se uvjeriti kako je to sve izgledalo unutar njihovih 75 zajedničkih minuta u Octagonu. 

Najbolji trenuci prve borbe Volkanovskog i Hollowaya

Najbolji trenuci druge borbe Volkanovskog i Hollowaya

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider