FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"obožavam ga"

Vojvođanin Medić izborio UFC ugovor brutalnom izvedbom: White nije mogao pronaći prave riječi

Uroš Medić izborio je UFC ugovor nakon što je oduševio predsjednika najjače MMA organizacije Danu Whitea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U noći s utorka na srijedu održan je UFC Dana White Contender Series, odnosno turnir koji predsjednik UFC-a redovito organizira na kojima pronalazi nove talente i aktraktivne borce kojima potom daje ugovor s najjačom MMA organizacijom.

Jedan od tih koji je noćas izborio ugovor je Vojvođanin Uroš Medić, koji je slavio nokautom protiv Mikeyja Gonzaleza i pritom oduševio predsjednika Danu Whitea. Obojica su na početku izmjenili nekoliko sjajnih udaraca, a potom je Medić odlučio preuzeti stvari u svoje ruke.

gol expired Fulham se vratio u Premierligu nakon nevjerojatnog kiksa o kojem će se pričati još danima divider

Plasirao je lijevi kroše, koji je popratio udarcem nogom u tijelo nakon kojeg je Gonzalez pao na tlo. To je bio početak kraja jer je Medić nakon toga krenuo s "ground and pound" udarcima i završio svog suparnika.

"Bio je zvijezda večeri. Pustio sam videa pobjednika i on je bio nadmoćno pobjednik i želja fanova da dobije ugovor u UFC-u. On je jeb.. na mojoj valnoj duljini. Volim takve klince. Ubojica je. Udara rukama, nogama, kažnjava te ako ga pokušaš ugušiti. Volim apsolutno sve oko tog dečka", kazao je White pa otkrio razgovor s njim iz svlačionice.

gol expired Čudesni ubačaj Bookera za pobjedu Sunsa protiv Clippersa, Šarić i Zubac odlični divider

"Sad smo se vidjeli i rekao mi je 'speman sam boriti se kad god me budeš trebao'. Rekao sam mu 'pazi mali što želiš', a on mi je odgovorio 'stavi moj broj na brzo biranje'. Taj tip je sjajan. Obožavam ga."

Medić je borac koji je rođen u Novom Sadu, te je na trećoj godini fakulteta odselio u SAD, točnije Aljasku gdje se pridružio Anchorage BJJ timu. Ima 27 godina i u karijeri pet pobjeda, bez poraza.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider