FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
MICKEY SE NIJE PROSLAVIO

VIDEO Pogledajte kako je UFC debitant nokautirao čovjeka koji tvrdi da bi pobijedio Brucea Leeja

Mike Malott debitirao je u elitnoj MMA promociji efektnom završnicom protiv poznatog imena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kad UFC borci nastupaju na priredbi koju predvode velike borbe, a da oni nisu unutar njih, svakome od njih cilj je pokušati nekako se probiti do medijskog prostora. To ne čudi, jer velike priredbe izazivaju više interesa i svakome je to prilika za promociju.

Jedan od onih koji je pokušao iskoristiti svoj nastup na UFC 273 bio je Mickey Gall. On je već dugo godina član promocije, a svojevrsni je endem po tome što je članom promocije postao nakon samo jedne profesionalne borbe. Doveden je s ciljem da ga je upari protiv kečerske zvijezde CM Punka, kojeg je tim putem pobijedio, a u UFC-u se do sada zadržao dvoznamenkasti broj borbi.

Nepotrebne izjave pred najvažniju borbu

Ipak, kriza rezultata dočekala je i njega pa je tako njegov UFC 273 nastup protiv Mike Malotta bio vrlo bitan. No, pred borbu protiv ovog debitanta iz Kanade nije govorio o njemu nego je za dolazak do medijskog prostora izabrao drugu temu. Tvrdio je kako bi bez problema savladao Brucea Leeja u njegovim najboljim godinama.

gol expired VIDEO Burns za centimetar promašio diskvalifikaciju u borbi večeri, tukao se s Chimaevim i poslije gonga divider

Sama ta izjava dovela je do reakcija, budući da je Lee svojevrsni sinonim za borca. Uostalom, čak je ubačen kao lik u EA Sportsovu UFC igru i to kao jedan od kvalitetnijih. I nije zapravo Gall rekao ništa skandalozno. Referirao se na to kako je MMA ipak skup borilačkih vještina te da su članovi UFC-a većinom dobri u svima od njih. Tako svakako njegova teorija na više način "drži vodu".

Ovakvom izvedbom teško bi pobijedio bilo koga

No, ako bi odradio borbu kakvu je odradio protiv Mikea Malotta, ne možemo jamčiti da bi pobijedio bilo koga. Gall je završio nokautiran već u prvoj rundi, nakon što ga je Malott uzdrmao udarcem nogom, a onda nedugo nakon toga kirurški precizno pogodio lijevim krošeom u bradu. Par udaraca na podu samo su potvrdili već odrađeno.

gol expired VIDEO Volkanovski na UFC-u 273 treći put uspješno obranio pojas: Korean Zombie zamalo zaspao na nogama divider

Borba je održana na uvodnom programu UFC 273 priredbe, a kako je završnica izgledala možete vidjeti OVDJE.

Malott tako impresivno započinje svoju karijeru u promociji, dok će Gall morati razmisliti o tome što govori, a možda će uskoro morati početi i razmišljati o tome gdje nastaviti svoju UFC karijeru. On je svakako na rubu otkaza i pitanje je hoćemo li ga u njegovom idućem nastupu ponovno gledati u Octagonu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider