FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NIJE MOGAO NASTAVITI

VIDEO Bizaran prekid uprskao najveću dosadašnju borbu velikog UFC-ovog potencijala

Nisu fanovi mogli biti sretni načinom na koji je završila prva borba glavnog programa UFC 276 priredbe.

Puno se očekivalo od borbe Seana O'Malleya protiv Pedra Munhoza. Svakako je to trebao biti najveći dosadašnji ispit za atraktivnog i ubojitog, ali i dalje nedovoljno provjerenog O'Malleya, no na kraju se nije pokazao takvim.

Ne zbog protivnika ili bilo čega sličnog, nego zbog načina kako je ova borba na UFC 276 priredbi završila.

Prekid sredinom druge runde

Borba je prekinuta sredinom druge runde zbog liječničke intervencije, a službena odluka je "bez odluke". Munhoz je u oktogon ušao kao debeli autsajder poslije pet poraza u zadnjih šest borbi i, smatraju mnogi, dobio prvu rundu low-kickovima 10:9.

U drugoj dionici borbe O'Malley se stabilizirao i pokušao nametnuti svoj ritam, međutim Munhoz je imao odličan plan i nije mu dozvolio da se razmaše. Sredinom druge runde krenuo je prema američkom borcu pokušavši ga udariti, ali dok je bježao od zamaha, O'Malley je ispružio ruku i uboo Brazilca u oko. Sudac Jason Herzog pozvao je liječnika u oktogon, koji nije dozvolio nastavak jer Munhoz nije ništa vidio.

Tako će oba borca kući otići nezadovoljni, ali to će se svakako jače primijetiti kod O'Malleya, koji je nakon prekida podigao ruke slaveći pobjedu, koju na kraju ipak nije dobio. Pošteno ili ne, gledajući da je riječ o nehotičnom ubodu u oko, na vama je da procijenite.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider