FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Bizarne scene

VIDEO Boksač se u Munchenu srušio usred borbe i preminuo, obitelj bijesna na liječnike

Musa Yamak iznenada se srušio u ringu i kasnije preminuo, a njegova obitelj napala je članove hitne pomoći jer su presporo reagirali.

Musa Yamak (Foto: Afp)

Neporažena boksačka zvijezda Musa Yamak preminuo je u ringu usred borbe. Turski borac iznenada se srušio u ringu za vrijeme svog meča u Munchenu i preminuo od srčanog udara.

Yamak je bio na startu treće runde svoje borbe protiv veterana iz Ugande Hamze Wandere kad se iznenada srušio. Rundu prije toga Yamak je primio težak udarac od Wandere koji ga je zatresao, prenosi Sun, uspio se dovući do stolice, ali kolabirao je kad je ponovo izašao u ring minutu kasnije.

Ward vs. Gatti VIDEO Prošlo je 20 godina od možda i najboljeg boksačkog meča u povijesti divider

Liječnička ekipa utrčala je u ring, pružila mu prvu pomoć i pokušala oživjeti. Ubrzo je hitna došla po njega, ali po dolasku u bolnicu proglasili su smrt prouzročenu srčanim udarom.

Obitelj htjela linčovati bolničare

"Bolničari su se suočili s turbulentnim scenama na licu mjesta, napali su ih emotivno potreseni navijači i članovi Yamakove obitelji. Morali smo poslati nekoliko patrola kako bismo mogli osigurati sigurnost bolničkoj ekipi. Morali smo oformiti sigurnosni prsten oko njih kako bi mogli neometano obavljati svoju dužnost“, rekao je glasnogovornik minhenske policije.

Eddie Hearn i Alen Babić Alen Babić najavio svoj meč karijere i dodao: "Ne znam niti kako izgleda moj protivnik, nokautirat ću ga" divider

Yamak, koji inače živi i trenira u Njemačkoj, imao je savršen omjer pobjeda i poraza 8:0, a svih osam pobjeda ostvario je nokautom. Postao je profesionalac 2017. godine, a prošle godine osvojio je međunarodnu titulu po WBFedu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider