FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kasnije se ispričao

VIDEO Trener uskočio u kavez i spasio život borkinji jer sudac nije želio prekinuti borbu na vrijeme

Sudac Alan Fernandes nije vidio oči Hannah Kampf i nije na vrijeme zaustavio njezinu suparnicu Ashu Roku, koja ju je držala u giljotini.

Fight Super League (Foto: Screenshot)

Turnir Super Fight Legue dogurao je do polufinala, a u jednom od njih gledatelji su svjedočili zastrašujućem, kontroverznom potezu suca, koji je kasnije bacio mrlju na pobjedu Punjaba protiv Bangalorea.

U trećoj borbi večeri Asha Roka borila se protiv Hannah Kampf. Potonja je trebala pobjedu kako bi se njezina ekipa vratila natrag u meč, dok je prva, inače sjajna boksačica, imala plan rano završiti borbu.

Jamahal Hill VIDEO Pobijedio Stošića na startu karijere u UFC-u, a sad je poslao legendu u mirovinu i postao prvak poluteške divider

No, ono što se dogodilo u uvodnim sekundama borbe ostavilo je mnoge bez riječi. Naime, Kampf je pokušala rano skratiti distancu i srušiti svoju suparnicu, no Roka je izbjegla njezin pokušaj rušenja i uhvatila svoju suparnicu u giljotinu te s vremenom završila u gornjoj poziciji s obrnutom giljotinom.

Sudac kasnije priznao pogrešku i ispričao se

Kampf je ubrzo izgubila svijest i počela se grčiti ispred suca, što je ovaj registrirao kao da je još u borbi i dozvolio je nastavak meča, no njezin trener, UFC-ov veteran Dennis Hallman, shvatio je o čemu je riječ, preskočio je žicu i skinuo Roku s vrata svoje borkinje umjesto suca.

Stipe Miočić Stipe Miočić se javio i odlukom o nastavku karijere oduševio sve svoje fanove divider

Sudac Alan Fernandes poslije borbe odmah je priznao svoju pogrešku i ispričao se svima što nije na vrijeme zaustavio borbu, a opravdavao se činjenicom da zbog kuta iz kojeg je gušenje izvedeno nije mogao vidjeti oči Hannah Kampf prije nego što se onesvijestila.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider