FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
BAŠ JE TRN U OKU

VIDEO Spektakularno najavljena velika UFC 300 priredba: Fanovi frustrirani jednom borbom glavnog programa

UFC se uistinu potrudio na UFC 300 priredbu staviti sve najbolje trenutno dostupne borbe. No, jedan broj s nekim stvarima nije zadovoljan.

Već dugo najveća svjetska MMA promocija radi na organizaciji jubilarne UFC 300 priredbe. S ciljem da naprave najveću priredbu u povijesti.

Radili su na tome da na programu imaju Conora McGregora, nakon toga i Jona Jonesa, no ti planovi nisu uspjeli. Zbog toga im popis borbi, barem onoga što ide na plakat, ne izgleda toliko impresivno, no svatko tko pogleda malo dublje vidjet će kako je promocija na program stavila popis boraca kakav u povijesti nije viđen.

12 bivših ili sadašnjih prvaka, spektakularan popis borbi

Sad je popis borbi napokon predstavljen, a UFC je u prvi plan stavio činjenice o nekim borcima. Prije svega vrijedi spomenuti kako na programu nastupa čak 12 bivših ili sadašnjih prvaka, dok su kod nekih posebno istaknuli neke činjenice.

  • Cody Garbrandt - bivši UFC prvak
  • Deiveson Figueiredo - bivši UFC prvak
  • Jim Miller - čovjek s najviše pobjeda u UFC povijesti
  • Holly Holm - članica boksačke Kuće slavnih
  • Kayla Harrison - dvostruka zlatna olimpijka
  • Charles Oliveira - bivši prvak i najviše prekida u UFC povijesti
  • Justin Gaethje - čovjek s najvećim postotkom bonusa
  • Max Holloway - borac s najviše pogođenih udaraca u UFC povijesti
  • Weili Zhang - prva kineska UFC prvakinja
  • Alex Pereira - dvostruki UFC prvak
  • Jamahal Hill - bivši UFC prvak
  • Jessica Andrade - bivša UFC prvakinja, žena s najviše UFC borbi
  • Aljamain Sterling - bivši UFC prvak

Uistinu impresivan popis, a kako izgleda glavni program, koji ćete moći gledati u prijenosu na gol.hr-u, pogledajte na slici ispod odlomka.

UFC 300 glavni program UFC 300 glavni program (Foto: gol.hr)

Iako je veliki broj onih koji nisu sretni borbom Weili Zhang protiv Yan Xiaonan, to je ipak borba za UFC titulu pa joj je mjesto na glavnom programu. No, mnoge je ubola je oko borba Boa Nickala i Codyja Brundagea.

Što taj Bo Nickal radi na glavnom programu!?

Nickal je bivši zvijezda studentskog hrvanja te buduća UFC zvijezda, borac koji je impresivno započeo svoju karijeru i ovo mu je samo još jedna borba u građenju njegovog puta prema vrhu. To dokazuje i ime protivnika, jer Brundage je ipak prosjek UFC-ove srednje kategorije.

Možda ova borba ne bi bila problem i ne bi izazvala bijes na bilo kojem drugom eventu, no pogledajte ispod odlomka što nude uvodne borbe.

UFC 300 uvodni program UFC 300 uvodni program (Foto: gol.hr)

Nickal je dobio prednost ispred borbe Aleksandra Rakića i Jirija Prochazke, borca koji se u prošlom nastupu borio za titulu poluteške kategorije. Uvodni program otvaraju dva bivša prvaka u međusobnom ogledu, Garbrandt i Figueiredo, a tu je još Aljamain Sterling protiv Calvina Kattara te Holly Holm protiv Kayla Harrison.

Svi oni su iz nekog razloga završili ispod Nickala, borca koji se zasad po ničemu u MMA karijeri ne može mjeriti s njima.

Glavni program ove priredbe, onaj koji ćemo mi prenositi, uistinu je mogao biti puno jači i spektakularni, a ukoliko ga namjeravate gledati, morat ćete se snaći putem UFC Fight Passa ili nekog drugog kanala.

Ne sumnjamo kako će se dogoditi spektakularna noć, samo taj Bo Nickal uistinu bode u oči.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider