FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ZASPAO NA SAMOM KRAJU

VIDEO Šesti poraz u nizu jednog od najpopularnijih boraca u povijesti: Tony Ferguson više nije ni sjena sebe

Nakon sad već legendarnog niza od 12 pobjeda, Tony Ferguson doživio je šesti poraz u nizu.

Nije se ostvarila želja mnogih borilačkih fanova. Tony Ferguson nije prezentirao željeno uskrsnuće koje bi mu prekinulo niz od pet poraza. Nažalost, taj niz otišao je na šest, nakon što je uvjerljivo poražen od Bobbyja Greena. I to tako da je zaspao desetak sekundi prije kraja.

Poirier vs. Gaethje VIDEO Justin Gaethje najopakiji je tip UFC-a: Nokautom godine ugasio Poiriera divider

Jedan od najpopularnijih boraca u povijesti i vlasnik najduljeg pobjedničkog niza bez osvojene titule jednostavno je gotov. Imao je protiv sebe borca kojeg bi stari Tony vjerojatno riješio u svom pravom stilu, ali ove večeri Ferguson je samo sjena tog borca.

Green je sve odradio kako je trebalo

Iako je Green podjednako iskusan i na papiru potrošen borac, izgledao je puno svježije kroz 15 minuta borbe. Pametno je odgovarao na napade agresivnijeg Fergusona. Nije ga zasmetalo niti što je sredinom prve runde završio na podu. Pogađao je puno bolje i sigurnije te je mogao mirno prema kutu.

U drugoj rundi bio je još sigurniji. Odgovorio je na Fergusonov pokušaj garda te uspješno ušao u gornju poziciju, iz koje je kontrolirao većinu runde, samo jednako uspješno ju dovršivši na nogama.

Derrick Lewis vs. Marcos Rogerio de Lima VIDEO Leteće koljeno u prvim sekundama donijelo novu pobjedu čovjeku s najviše nokauta u povijesti UFC-a divider

Ništa novo nije viđeno niti u posljednjoj rundi. Green je nastavio raditi ono što je radio cijelu borbu, da bi na kraju uspio i završiti borbu prije znaka za kraj. Ferguson je u posljednjoj minuti još jednom napao ulaskom u parter i to donju poziciju, ali Green je završeno pripremio gušenje. Zatvorio ga i napravio tranziciju. Ferguson je pokušavao osloboditi se, no samo osam sekundi prije kraja borbe je zaspao.

Nažalost, El Cucuy je izgubio po šesti put za redom i tužno je gledati ono što je postao.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider