FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
U STILU MASVIDALA

VIDEO Leteće koljeno u prvim sekundama donijelo novu pobjedu čovjeku s najviše nokauta u povijesti UFC-a

Derrick Lewis se vratio sjajnom pobjedom kojom je prekinuo niz od tri poraza.

Nakon što se na vaganju pojavio u za njega rijetko viđenoj sjajnoj tjelesnoj spremi, Derrick Lewis impresionirao je i u UFC-ovom borilištu.

Blachowicz vs. Pereira VIDEO Pereira u vrlo tijesnoj borbi savladao Blachowicza i došao na korak do napada na drugu UFC titulu divider

Popularni "Black Beast", bivši izazivač za titulu UFC prvaka i čovjek s najviše nokaut pobjeda u UFC povijesti, savladao je Marcosa Rogerija de Limu nakon samo pola minute njihove borbe.

Nevjerojatno koljeno u stilu Masvidala

No, ono najvažnije napravio je nakon samo par sekundi. Nakon znaka za početak borbe, on i Brazilac krenuli su jedan prema drugom, a Lewis je lansirao koljeno u stilu Jorgea Masvidala. Ono je završilo točno u bradi Lime i već tu je krenuo kraj.

Lewis je prizemljenog protivnika nastavio pogađati i tako je bilo sve dok sudac nije shvatio da nema povratka za Brazilca te je prekinuo borbu.

Terence Crawford vs. Errol Spence Jr. VIDEO Crawford izdominirao Spencea, završio ga u devetoj rundi i potvrdio se kao najbolji boksač današnjice divider

Nakon pobjede, 15. nokautom u UFC karijeri, Lewis je zatražio samo jednu stvar. Novi ugovor s UFC-om. Vjerujemo da će ga i dobiti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider