FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
BIT ĆE REPOVA

VIDEO Pereira u vrlo tijesnoj borbi savladao Blachowicza i došao na korak do napada na drugu UFC titulu

Još jedna neizvjesna borba odlučena je podijeljenom sudačkom odlukom, s kojom se mnogi neće složiti.

Pred UFC 291 priredbu, vidjeli smo jako puno tvrdnji kako će se u borbi između Jana Blachowicza i Alexa Pereire dobiti novi UFC-ov izazivač poluteške kategorije.

Nakon 15 minute ove borbe, to bi trebao biti Alex Pereira, koji nakon samo šest UFC nastupa već ima titulu srednje kategorije, koju je stigao osvojiti i izgubiti te vrlo lako moguće priliku da postane prvak dvije različite kategorije.

Terence Crawford vs. Errol Spence Jr. VIDEO Crawford izdominirao Spencea, završio ga u devetoj rundi i potvrdio se kao najbolji boksač današnjice divider

No, je li to uistinu zaslužio?

Mnogi će biti nezadovoljni odlukom

Neovisno o ishodu borbe protiv Blachowicha, koja je podijeljenom sudačkom odlukom pripala njemu, sam način na koji je borbu odradio sve to čini upitnim. A mnogi već sad smatraju kako je Pereira čovjek koji je preskočio jako puno stepenica već samom svojom prošlošću i rivalitetom s Israelom Adesanyom.

U borbi protiv Blachowicza, Pereira je prvu rundu uvjerljivo izgubio, da bi drugu ukrao sjajnim udarcima u posljednjoj minuti. Treća je bila izjednačena i mogla je otići na obje strane, no činjenica je da niti jedan nije impresionirao.

Je li bilo krađe? Ne, nije! Je li mogla pobjeda otići Blachowiczu? Apsolutno!

Tony Ferguson i Bobby Green VIDEO Šesti poraz u nizu jednog od najpopularnijih boraca u povijesti: Tony Ferguson više nije ni sjena sebe divider

To je jednostavno takva borba i potrebno je prihvatiti tu činjenicu Ipak, malo će teže biti prihvatiti eventualni napad Pereire na titulu bez da prije odradi još koju borbu.

Sve u svemu, u glavi teksta imate priliku pogledati cijelu ovu borbu, a ispod teksta možete u anketi izraziti svoje mišljenje o pobjedniku. Nadamo se da ćete to učiniti.

Tko je pobijedio u borbi Pereire i Blachowicza?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider