FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ŽELI BITI NA STO POSTO

VIDEO Pogledajte posjekotinu zbog koje je Oliveira otkazao borbu na UFC 294

Charles Oliveira otkazao je glavnu UFC 294 borbu protiv Islama Makhacheva zbog posjekotine nastale na sparingu.

Charles Oliveira (Foto: Afp)

Samo deset dana prije održavanja, UFC 294 priredba dobila je novu glavnu borbu. Priredba koja će se u subotu 21. listopada održati u Abu Dhabiju izgubila je Charlesa Oliveiru zbog ozljede te će se protiv Islama Makhacheva boriti Alexander Volkanovski.

Trebao je prvo obavijestiti UFC

Brzo se pojavila informacija kako je Oliveira borbu otkazao zbog posjekotine iznad oka, nastale u sparingu. To je rezultiralo raznim negativnim komentarima, posebno nakon što je u javnost izašla informacija da je UFC o tome obavijestio tek nakon što je problem riješio kod liječnika koje je odabrao sam.

Charles Oliveira Charles Oliveira otkazao UFC 294 spektakl u Abu Dhabiju, no zamjena je još spektakularnija divider

Predsjednik UFC-a Dana White je izjavio kako bi mu UFC-ovi kirurzi sigurno riješili posjekotinu na takav način da bude spreman do borbe i da je Oliveira napravio grešku što im se nije odmah javio, ali je isto tako dodao da razumijemo otkazivanje ovako velike borbe ako nije sto posto spreman i siguran.

Nedugo nakon toga javio se i sam Oliveira. Poslao je poruku svojim navijačima, potvrdivši upravo to, da se ne želi boriti kad je na 80 posto, budući da ima takvog protivnika koji zahtjeva njegovu najbolju verziju. 

Pokazao kako posjekotina izgleda

Na videu u kojem se obratio ga vidimo s već riješenim problemom, ali ispod toga možemo vidjeti kako je njegova ozljeda tj. posjekotina izgledala u trenucima kad je tek nastala.

Stipe Miočić Miočić se vratio borbama zbog dva razloga, a za Jonesa vjeruje da postoji nešto što nije upoznao divider

Sve u svemu, Oliveira će sad na svoju priliku morati čekati minimalno četiri mjeseca, dok pobjednik ove borbe ne bude spreman ponovno zakočarati u borilište.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider