FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
bivši prvak

VIDEO Pogledajte kako je Ngannou reagirao na pobjedu Jonesa protiv Ganea

Francisa Ngannoua nije impresionirala pobjeda Jona Jonesa protiv Ciryla Ganea, naprotiv.

Francis Ngannou (Foto: Screenshot)

Neuništivi Jon Jones pobijedio je Ciryla Ganea na UFC-u 285 i postao novi prvak teške kategorije. Njegovu pobjedu protekli vikend u Las Vegasu preko TV-a pratio je donedavni vladar teške kategorije najpoznatije svjetske MMA organizacije Francis Ngannou.

On je u svojem domu okupio nekoliko prijatelja i u njihovu društvu pogledao borbu, a kamere su snimale njegovu reakciju. Kamerunski borac bio je nasmijan od uha do uha od trenutka kad je Jones zavukao ruke pod vrat Ganeu pa još nekoliko trenutaka po predaji francuskog borca.

Jon Jones i Stipe Miočić Navijači misle da borba Jonesa i Miočića nema smisla, Bones im odgovorio: "Puno je iskusniji i kompletniji borac od Ganea" divider

Na licu mu se dao iščitati podsmijeh na Jonesovu pobjedu, iako ga je vjerojatno iznenadio lakoćom kojom je pobijedio čovjeka koji je bio strah i trepet teške kategorije UFC-a.

"Svaka čast, Johnny. Dobar posao, iskreno, teškaški kralj", objavio je na Twitteru po završetku borbe za pojas koji je upraznio odlaskom iz UFC-a.

Inače, Ngannou je nedavno istekao ugovor s UFC-om, Dana White i društvo nudili su mu najunosniji ugovor u povijesti tvrtke, međutim odbio ga je jer želi ispitati svoje mogućnosti u profesionalnom boksu. Zadnje što se u vezi s tim može iščitati jest da lobira za boksački meč protiv "Brončanog bombardera" Deontayea Wildera.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider