FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Bolji nego ikad"

Navijači misle da borba Jonesa i Miočića nema smisla, Bones im odgovorio: "Puno je iskusniji i kompletniji borac od Ganea"

Stipe Miočić i Jon Jones trebali bi se boriti u srpnju.

Jon Jones i Stipe Miočić (Foto: UFC)

Najbolji MMA borac svih vremena Jon Jones pobijedio je Ciryla Ganea na UFC-u 285 i postao prvak teške kategorije, a sljedeći izazivač trebao bi biti Stipe Miočić u srpnju.

Dvojica boraca počeli su se provocirati već u oktogonu poslije meča Jonesa i Ganea, a sad su krenuli promovirati svoju borbu i na društvenim mrežama.

"Da ste se borili prije tri godine, to bi nešto značilo. Sad pobjeda protiv njega neće značiti ništa, ima više od 40 godina, nije se borio od 2021. godine i prošao je svoje najbolje vrijeme“, komentirao je jedan korisnik na Twitteru, a Bones mu odgovorio:

Stipe Miočić Stipe Miočić oduševio odgovorom Jonesu oko posla: Neće uzimati godišnji do same borbe divider

"U mojoj glavi bolji je nego što je ikad bio. Definitivno je iskusniji i kompletniji borac od Ganea. To će biti jako važna borba za naše ostavštine i tako ću se odnositi prema njoj“, napisao je Jones.

Stipe Miočić neslužbeno je potvrđen kao Jonesov sljedeći suparnik i izazivač za teškaški pojas UFC-a, a prema nekim informacijama taj bi se okršaj trebao dogoditi u srpnju na UFC-u 290. Moći ćete ga pratiti izravno u prijenosu na gol.hr-u, odnosno u snimci na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider