FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
svih devet rundi

VIDEO Pogledajte cijelu borbu Oleksandra Usika i Daniela Duboisa

Oleksandar Usik pobijedio je u poljskom Wroclawu Daniela Duboisa i ostao svjetski teškaški boksački prvak po tri verzije.

Sjajni ukrajinski teškaš Oleksandar Usik srušio je Daniela Duboisa u devetoj rundi njihova meča za titulu svjetskog prvaka po tri verzije. Prijenos borbe mogli ste gledati izravno na Novoj TV i gol.hr-u, a ako slučajno niste, pogledajte svih devet rundi na našem portalu.

Usik je dominirao od prve do posljednje runde, a jedini sporni trenutak dogodio se u petoj rundi kad je nakratko završio na podu zbog Duboisova udarca ispod pojasa. Britanac je na osnovu tog poteza tražio revanš tvrdeći kako je pokraden, a podržao ga je i njegov kut u izjavi poslije meča.

Filip Hrgović Javio se Filip Hrgović: Pogledajte kako je prozvao Oleksandra Usika divider

Ukrajinac je svoga suparnika poslao na pod prvi put krajem osme runde, a pri početku devete završio je posao i zadržao svoje pojasove po WBC-u, IBF-u i WBA-u te ga sad očekuju dvije mogućnosti. Prva je borba za ujedinjenje pojasova protiv Tysona Furyja, a druga je obračun s Filipom Hrgovićem, koji je obvezan izazivač po IBF-u.

Svih devet rundi teškaškog rata pogledajte u videu na početku ovog teksta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider