FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"and new"

Javio se Filip Hrgović: Pogledajte kako je prozvao Oleksandra Usika

Oleksandar Usik ostao je prvak u tri kategorije i ne dogodi li se borba njega i Tysona Furyja, Filip Hrgović mogao bi biti sljedeći na redu.

Sjajni ukrajinski teškaš Oleksandar Usik sinoć je tehničkim nokautom u devetoj rundi srušio Britanca Daniela Duboisa i ostao boksački svjetski prvak po WBC-u, IBF-u i WBA-u. Sjajnoj borbi mogli ste svjedočiti u prijenosu Nove TV i gol.hr-a, a vrlo vjerojatno gledao ju je i najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović.

On bi u određenoj situaciji mogao postati sljedeći izazivač za Usikove pojase, a njegov marketing odmah poslije susreta pobrinuo se da ga stavi u što bolju poziciju za to objavivši već poster za tu borbu.

Sada će vjerojatno uslijediti novi pokušaj ugovaranja borbe svih borbi, za ujedinjenje svih najvažnijih boksačkih titula. Jedini pojas koji Usik nema u vlasništvu jest onaj WBC-ov, koji drži Tyson Fury.

No ako se ta borba ponovo ne dogodi, do prilike bi mogao doći upravo Hrgović kao obvezni izazivač po IBF-u. On je na redu za sljedećeg izazivača, ali borba Usika i Furyja ipak ima prednost.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider