FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kontroverza ili ne?

VIDEO Duboisov kut traži revanš: "Ovo je bila domaćinska odluka, sudac je grubo pogriješio"

Daniel Dubois požalio se na krađu poslije borbe s Oleksandrom Usikom.

Ukrajinski boksač Oleksandar Usik pobijedio je Daniela Duboisa TKO-om u devetoj rundi njihova okršaja za svjetsku teškašku titulu po tri verzije, koju ste mogli pratiti izravno u prijenosu Nove TV i gol.hr-a.

U petoj rundi borba je nakratko prekinuta zbog preniskog udarca Daniela Duboisa, koji je pogodio Ukrajinca u suspenzor. Prvak se srušio na tlo, a sudac je upozorio Britanca i dopustio Usiku pet minuta odmora.

Filip Hrgović Javio se Filip Hrgović: Pogledajte kako je prozvao Oleksandra Usika divider

Duboisov kut i njegov menadžer Frank Warren poludjeli su na tu odluku i zato žele revanš. Britančev promotor poslije borbe ušao je u ring i sve rekao pred publikom, ali ne prije nego što je Dubois izbiflao svoje.

"Opljačkan sam, to nije bio ilegalan udarac", sramežljivo je izustio Dubois pa prepustio riječ svom puno rječitijem promotoru.

Dubois i Usik VIDEO Pošteno ili ispod pojasa? Pogledajte kontroverzni Duboisov udarac zbog kojeg je borba nakratko prekinuta divider

"Stavite na videozid pa neka cijeli svijet vidi. Daniel ga je udario pošteno, trebalo je brojiti Usiku. Zašto Danielu nisu dali negativan bod ako to nije bilo ilegalno. Sudac je pogriješio. Obožavam Usika, ali ovo je bila domaćinska odluka. Dobio je nekoliko minuta za oporavak od legalnog udarca, ali trebalo mu je brojiti umjesto toga. Totalna glupost, sudačka komisija trebala bi narediti revanš ove borbe", zavapio je Warren.

"Kako je to nisko, kako je to nisko", povikali su u mikrofon iz Duboisova kuta.

"Po meni je nisko, Usik nije glumac, on to ne bi glumio", smatra Hrvoje Sep, stručni sukomentator Nove TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider