FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
skinuli krov s arene

VIDEO Pogledajte glavnu borbu FNC-a 17: Fabjan zamalo utišao beogradsku Arenu, ali Stošić čudesno okrenuo

Miran Fabjan zamalo je šokirao Darka Stošića, FNC fanove, beogradsku Arenu, regiju, ali...

Fabjan i Stošić (Foto: Screenshot)

Najpoznatija domaća MMA promocija FNC protekli vikend skinula je krov s beogradske Arene najnakrcanijom večeri borbe u povijesti Balkana.

Glavna borba večeri, ona Darka Stošića i Mirana Fabjana, također je opravdala iščekivanje, bilo je svega, nokdauna, preokreta, uzbuđenja, a na kraju je domaći borac ipak uspio slaviti.

Filip Hrgović i Daniel Dubois Zašto je Hrgović krahirao i je li prazna puška? Evo što kaže bivši as i veliki boksački znalac divider

No malo je nedostajalo da 17-ak tisuća ljudi u Areni kući pođe u tišini, a za to se pobrinuo čudesni slovenski borac Miran Fabjan, koji je potvrdio kako je sav hype koji je podigao u svoja dva meča prije ovog bio itekako opravdan.

Iskusni slovenski kickboksač, a sad MMA borac, s dva je gromovita direkta zamalo zaledio Darka Stošića, a posljedično i cijelu dvoranu, koja se dobar dio prve runde oporavljala od dva nokdauna koja je preživio njihov miljenik u uvodnim sekundama prve runde.

Filip Hrgović i Daniel Dubois Dubois tvrdi: Hrgović je životinja, ali nakon toga sam znao da ću pobijediti divider

Ali, šampion kakav jest, Stošić se uspio oporaviti u "klinču spasa", u jednoj razmjeni na žici uhvatio Fabjana pod kukove, spustio ga na tlo i tu je bio početak kraja. Nekoliko čekića kasnije, 20-ak sekundi prije kraja prve runde, sudac je uletio između Stošićeva ground and pounda i Fabjana te prekinuo borbu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Drugi ispit za Vatrene na Opus Areni u prijenosu na našem portalu i u programu @novatv_! ⚽✌
Bez obzira na poraz, ponosni smo na ovu novu Hrvatsku! ✅✌🇭🇷

📸: PIXSELL
POLUVRIJEME! ⚽

Hrvatska je ostavila dobar dojam prema naprijed, ali ne izgleda uvjerljivo u obrani. Idemo po još koji gol u drugom poluvremenu! ✅

📸: Cropix
GOOOOOOOL! ⚽

Hrvatska je smanjila na 2-1 nakon udarca Sose kojeg je u vlastitu mrežu spremio Dalot. ⚽✌

📸: PIXSELL