FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
WEILI VS. JOANNA

VIDEO Ovo je bila najbolja ženska borba u MMA povijesti, ovog vikenda gledamo revanš

27 mjeseci nakon što su odradile najbolju žensku borbu u MMA povijesti, Joanna i Weili ponovno će zajedno u Octagon.

gol.hr neće prenositi UFC 275, sljedeći prijenos bit će UFC 276 u srpnju

 UFC 248 priredba održana je 7. ožujka 2020. godine i bila je zapravo posljednja prava pre-COVID UFC priredba. Predvodila ju je borba Israela Adesanye i Yoela Romera za titulu UFC prvaka srednje kategorije, borba koja ne kraju nije ponudila gotovo nikakvo uzbuđenje.

Iako, samo jednu borbu ranije kriteriji su maksimalno podignuti jer je održana jedna od najboljih i najuzbudljivijih borbi u povijesti borilačkog sporta, ne samo MMA-a. I svakako najbolje ženska borba u povijesti. 

Pet rundi neprestane akcije

Weili Zhang branila je titulu prvakinje UFC-ove slamka kategorije, a suprotstavila joj se Joanna Jedrzejczyk, bivša prvakinja i najuspješnija borkinja te kategorije u povijesti.

Ono što se dobilo je pet rundi nevjerojatne akcije, pet rundi tijekom kojih niti jedna borkinja nije stala nego je postajao samo jedan smjer, a to je naprijed. I borba nakon koje nije bilo lako odrediti pobjednicu. Suci su podijeljenom odlukom kao takvu proglasili Zhang.

Ovog vikenda njih dvije će se ponovno naći jedna preko puta druge u Octagonu, u srcu programa UFC 275 priredbe u Singapuru.

Kineskinje je u vremenu ostala bez titule, a poražena je i u pokušaju da ju instantno vrati. S druge strane, Joanni će ovo biti povratnička borba, budući da se ona nije borila sve od tog ogleda, koji je njeno lice doveo do neprepoznatljivosti.

Prisjetite se kako je izgledala ta borba. Ako vam nisu dovoljni sažeci podijeljeni na vrhu teksta, UFC je pripremio i snimku cijele borbe.

Nadamo se ništa manjeg uzbuđenju niti u revanšu, posebno jer je već potvrđeno kako će pobjednica istog biti iduća izazivača prvakinji Carli Esparzi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX