FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
I TO JE MOGUĆE

VIDEO Japanski borac na vaganje protiv bivšeg UFC-ovca došao potpuno gol

Borilačka godina standardno će biti zatvorena u Japanu, ovog puta zajedničkom priredbom Rizina i Bellatora.

Johnny Case i Nobumitsu Osawa (Foto: Screenshot)

Japanski Rizin još jednom će odraditi ono što je naslijedio od svog prethodnika, Pride promocije. Održat će priredbu na samom kraju godine, točno na Silvestrovo.

Ovog puta to još jednom rade u suradnji s američkim Bellatorom te će glavnih pet borbi priredbe sadržavati međusobne borbe ponajboljih boraca obje promocije. 

Potrudio se da ga zapamte

Ipak, zanimljiv će biti i uvodni program, gdje je Rizin odradio neka vrlo zanimljiva uparivanja. Jedno od njih se prvobitno nije takvim činilo, no danas je na vaganju to promijenio japanski borac Nobumitsu Osawa, nadimka Tyson.

On je ovog tjedna uskočio u borbu protiv bivšeg UFC borca Johnnyja Casea, umjesto Brazilca Luiza Gustava. A onda se potrudio da ga svi zapamte. Naime, danas je na vaganje, a nakon toga i sučeljavanje, došao potpuno gol. Zapravo, na sebi je imao tek lepir mašnu. 

To možete vidjeti i u priloženom videu.

Tyson je uz sebe imao tek jedan tanjur, odnosno tacnu, kojom je pokrivao strateške pozicije na svom tijelu, a na tanjuru je bila poruka čiji sadržaj nažalost ne znamo, budući da je bila napisana na japanskom jeziku. 

Amerikanac se nasmijao, no sutra neće biti do smijeha

Case je prvo gledao s čuđenjem, a onda je prihvatio igru te se Japancu čak iskreno nasmijao. Naravno, jednom od njih neće biti do smijeha sutra u borilištu, a Case će se potruditi da Japanac bude taj.

33-godišnji Case, koji je UFC napustio sa zapravo nelošim omjerom od četiri pobjede i dva poraza, već neko vrijeme nastupa u Rizinu, no trenutno je u nizu od tri poraza. Ova borba vjerojatno mu je ključna za nastavak karijere.

Ispod teksta možete pogledati cijelo vaganje za zapravo vrlo zanimljivi borilački program.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider