FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
POEZIJA OD BOKSA

VIDEO Najbolji na svijetu opet briljirao: Pogledajte strašan nokaut u posljednoj sekundi prve runde

Još jednom se Jai Opetaia potvrdio kao najbolji boksač svijeta lakoteške kategorije.

Jai Opetaia (Foto: Profimedia)

Jedna od dvije borbe za svjetsku titulu na Day of Reckoning priredbi završila je uz očekivanog pobjednika, no možda i ranije nego je bilo tko očekivao.

Jai Opetaia (24-0, 19 KO), 28-godišnji Australac i dalje je svjetski prvak lakoteške kategorije (do 90.5 kilograma). Ellis Zorro ipak mu nije bio prava prijetnja, zapravo nije dočekao niti prvi gong za kraj runde.

Frank Sanchez Sanchez odradio sjajan posao i nokautirao Novozelanđina! Je li on idući za Hrgovića? divider

Završio je Opetaia meč u doslovno posljednim trenucima prve runde, koja do tada nije previše toga ponudila. Opetaia je boksao u svom stilu, vrlo lagan na nogama, dobrog prednjeg direkta, tražeći priliku za kombinaciju.

Lijevi kroše doletio poput munje

Zanimljivo, ovog puta kombinacije nije bilo, nego je presudio pojedinačni udarac. Kao da je čekao trenutak da Zorro spusti ruke i dočekao ga je u trenucima kad se čekao gong.

Filip Hrgović VIDEO Filipova šetnja kroz De Morija: Pogledajte kako je El Animal završio meč u Rijadu! divider

U jednom trenutku je samo sjevnuo lijevi kroše, nakon kojeg je Zorro završio na podu, s glavom na konopcima. Nije bilo nikakve šanse da se sabere i nastavi meč. Zapravo, sudac je došao i izvadio mu gumu iz zubiju.

I to je bilo gotovo, Opetaia je sjajan boksač čije najbolje vrijeme tek dolazi. I veselimo se pratiti njegove buduće mečeve.

Ovaj strašan nokaut pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider