FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
STRPLJIVO, PA UBOJITO

Sanchez odradio sjajan posao i nokautirao Novozelanđina! Je li on idući za Hrgovića?

Frank Sanchez završio je meč protiv Juniora Faa prekidom u sedmoj rundi.

Frank Sanchez (Foto: Afp)

Prvi meč Day of Reckoning priredbe odradili su Kubanac Frank Sanchez i Novozelađanin Junior Fa, a slavio je favorizirani Sanchez.

No, nije bilo lako kao što se možda očekivali, pružili su njih dvojica vrlo uzbudljiv meč prije nego je Kubanac ipak prezentirao svoju nadmoć i potvrdio zašto je jedan od glavnih kandidata za dolazak na sami svjetski tron.

Fa dobro startao, Sanchez tražio i čekao

Strpljivo su ušli boksači u meč, a posebno je iznenadio nešto sporiji ulazak Sancheza. Fa je osjetio svoju priliku i tražio je prilazak direktom, što mu je nerijetko i prolazilo. No, ako moramo ocijeniti prve tri runde, rekli bismo da su nijanse na strani Sancheza.

Filip Hrgović VIDEO Filipova šetnja kroz De Morija: Pogledajte kako je El Animal završio meč u Rijadu! divider

U četvrtoj rundi malo se više otvorilo te su obojica imali dobrih udaraca i serije. Sanchez je ipak postajao raznovrsniji, odlično je selektirao udarce i vidjelo se da je pročitao protivnika te da je spreman odraditi posao do kraja.

Opustio se Sanchez, a to je djelovalo i na Fa, koji je u šestoj rundi počeo boksati najbolje do tada. Bila je to možda i najuvjerljivija runda za jednom boksača sve do samog kraja iste. Očito se Novozelanđanin previše opustio, posebno na kraju runde, a Sanchez to koristi za munjeviti desni direkt kojim šalje Faa na pod.

Sanchez prepoznao način i završio posao

Ustao se Fa, ali već na početku sedme runde vidjelo se kako se nije u potpunosti oporavio. Trebalo je oko minute dok Sanchez pronađe novu seriju. Otvorio ju je udarcima u tijelom, a završio udarcima u lice.

Ustao se Fa i nakon toga, ali sve je bilo samo pitanje vremena. U jednom trenutku krenuo je prema konopcima, pokušao je pobjeći od akcije, ali Kubanac je pronašao udarac kojim je pogodio bradu, a sudac je vidio kako je bilo dovoljno i prekinuo meč.

Frank Sanchez ovom je pobjedom došao jako blizu samom vrhu. Vidjet ćemo kako će IBF reagirati i hoće li možda preskočiti Jareda Andersona, čime bi postao itekako realan protivnik za Filipa Hrgovića.

Uostalom, Sanchez je to sam zatražio. Zna gdje je, zna što mu je priliku i zna kako može doći do nje. Nećemo se iznenaditi ako se sve rasplete tako da on bude idući za El Animala.

Što kažete na Hrgovićev ekspresni nokaut De Morija?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider