FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SJAJNI BAM-BAM

VIDEO Barberena u pravom ratu na nogama zaustavio legendarnog Robbieja Lawlera

Bryan Barberena i Robbie Lawler pružili su ono što su prije svoje borbe najavljivali.

Treću pobjedu u nizu i ukupno devetu otkako je 2014. godine pristupio UFC-u upisao je Bryan Barberena. On je pred kraj druge runde zaustavio bivšeg prvaka Robbieja Lawlera, u UFC 276 borbi koja je gledateljima pružila sve ono po što su u dvoranu došli. 

Barberena je planirao tempom slomiti svog suparnika, ali veteran je prihvatio njegov visoki ritam, stao pred njega i pristao na šakačke razmjene. Mlađi Barberena je ispucao skoro trostruko više udaraca u prvih pet minuta, Lawler je primio puno više značajnih udaraca, ali suparnik ga nije previše oštetio.

Neprestana akcija kroz gotovo deset minuta

Drugi dio borbe bio je praktički preslika prvog, Lawler je bio agresor i pritiskao, Barberena je radio, no ne previše. Svaki njegov pokušaj kombinacije nailazio je na kontru direktom i trpio sve više štete, međutim jedan lakat dvije minute prije kraja runde sjeo je na pravo mjesto i načeo legendu.

Alex Pereira vs. Sean Strickland VIDEO Alex Pereira opako nokautirao Stricklanda i pokazao zašto je najopasniji udarač svijeta divider

Lawler je bio na labavim nogama, uspio je izdržati još minutu i pol, ali uoči gonga sudac je stao između i završio borbu. Barberena nastavlja svoj put ka vrhu veltera četvrtom pobjedom u zadnjih pet ulazaka u oktogon, a legendarni Lawler možda je odradio svoju zadnju borbu u bogatoj karijeri.

Barbena je svoj UFC omjer doveo na 9-6 i s razlogom je mogao prozvati rangirane borce UFC-ove velter kategorije.

Otkako je pristupio organizaciji, od njega smo većinom viđali uzbudljive borbe, a sad je napokon unutar niza na račun kojeg može tražiti nešto više za sebe. I svakako je to zaslužio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider