FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
STRAŠAN LIJEVI KROŠE

VIDEO Alex Pereira opako nokautirao Stricklanda i pokazao zašto je najopasniji udarač svijeta

Alex Pereira nokautirao je Sean Stricklanda nakon manje od tri minute njihove UFC 276 borbe.

Svu reputaciju s kojom je u UFC došao, Alex Pereira potvrdio je u svojoj najvećoj pobjedi do sada, koju je na UFC 276 priredbi ostvario protiv Seana Stricklanda

Bivši prvak dvije kategorije Glory Kickboxing promocije dobio je ispred sebe najteži ispit do sada, Seana Stricklanda, borca u sjajnom pobjedničkom nizu, plasiranog na četvrtom mjestu ljestvice izazivača. Nakon borbe on će preuzeti njegovu poziciju te se može nadati borbi za titulu prvaka.

Strickland je odabrao ostati na nogama - Loša odluka!

Pereira je uspio zavarati Stricklanda, tako što je sporije krenuo i time svom protivniku ostavio dojam da se može s njim nositi na nogama. I onda, kad je vidio da je borba tamo gdje ju on želi, pogodio je Pereira lijevi kroše u bradu kojim je instantno završio borbu.

Bryan Barberena VIDEO Barberena u pravom ratu na nogama zaustavio legendarnog Robbieja Lawlera divider

Strickland je prije borbe tvrdio kako nije lud odraditi kickboxing meč protiv Pereire te kako će sigurno ići hrvati, no to se nije dogodilo. Odlučio je ostati na nogama i na kraju će dočekao lekciju. Vrlo skupu, budući da je prekinut njegov pobjednički niz i svakako će mu sad trebati pokoja pobjeda više da bi došao do onoga što želi, pozicije izazivača.

S druge strane, Pereira je napravio sve što je potrebno i mogao bi se nakon samo sedam profesionalnih borbi, od čega tri u UFC-u, boriti za najveću titulu u svijetu MMA-a.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider