FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakav nokaut

VIDEO Imala favoritkinju na konopcima, ali dobila bizaran udarac s poda i morala predati

Macy Chiasson uspjela je okrenuti svoju borbu protiv Irene Aldane, ali sredinom treće runde naletjela je na petu i morala predati.

Iskusna Irene Aldana bila je u podređenom položaju sredinom treće runde borbe s Macy Chiasson koja je bila dogovorena do 63 kilograma, ali uspjela je s poda pogoditi svoju suparnicu nogom u jetru i slavila bizarnim tehničkim nokautom u najavi glavne borbe UFC-a 279 između Natea Diaza i Tonyja Fergusona.

Irene Aldana ušla je u ovaj okršaj u skladu s renomeom i potpuno dominirala prvu rundu, imala je svoju suparnicu na podu i prijetila polugama te je potpuno dominirala u značajnim udarcima, međutim u drugoj rundi dijametralno suprotna borba. Ovaj put Chiasson je dominirala i to na gotovo identičan način.

Nogom u jetru s poda

Ona doduše nije toliko pokušavala polugama, nego je dominantnu poziciju na podu kapitalizirala kišom udaraca iz gornje pozicije te nanijela puno štete Aldani. Chiasson je bolje otvorila i treću rundu, oborila svoju suparnicu, ali u bizarnom razvoju događaja dobila je udarac nogom u jetru s poda i Aldana je slavila tehničkim nokautom.

Aldani je ovo druga uzastopna pobjeda, a Chiasson treći poraz u zadnjih šest borbi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider