FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Tri borbe za titulu

Veliki meč Kamaru Usman vs Jorge Masvidal: Taktička analiza stručnog komentatora Nove TV

UFC ovog vikenda donosi spektakularni event iz rasprodane Vystar Veterans Memorial arene u Jacksonvilleu na Floridi. Navijači se napokon vraćaju u dvoranu, a čeka ih uistinu fenomenalan UFC 261 s čak tri borbe za pojas.

Još su dva dana ostala do spektakularne UFC noći u kojoj ćemo gledati čak tri borbe za titulu. Glavna borba je između Kamaru Usmana i Horhea Masvidala. A što bi taktički mogli raditi jedan i drugi u borbi, donosi naš stručni sukomentator Zelg Galešić.

„Kamaru Usman. Cijela strategija njegove borbe je da stvara presing. On zatvara suparnika i želi ga što bliže ogradi. Kada je uz žicu, on koristi sve tehnike, nije bitno koju. Njemu je najvažnije da je suparnik leđima uz žicu. Jasno je da Masvidal to zna. On se ne boji potući u centru oktagona kako bi zadržao suparnika. Usman kreće s direktom, a Masvidal odmah baca udarac preko ruke i potom kombinaciju. Okreće gard, gađa zadnji highkick ili zadnji unutrašnji lowkick. To mu je odlično ulazilo zadnji put, ali postao je previše samopouzdan i na to je Usman kontrirao double legom“, prokomentirao je Galešić, a ostatak analize pogledate u videoprilogu.

U noći sa subote na nedjelju s početkom od 4 sata hrvatski će ljubitelji UFC-a moći pratiti izravni prijenos uživo na portalu gol.hr. Odgođena snimka emitirat će se u nedjelju u večernjem terminu u programu Nove TV. Urednik emisije bit će Stipe Sladoljev, a borbe će komentirati s gostom Zelgom Galešićem.

UFC 261, glavni program:

Kamaru Usman vs Jorge Masvidal - velter

Zhang Weili vs Rose Namajunas - slamka

Valentina Ševčenko vs Jessica Andrade - muha

Uriah Hall vs Chris Weidman - srednja

Anthony Smith vs Jim Crute - poluteška

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider