FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
samo na gol.hr-u!

Večeras novo izdanje Lucky Puncha: Sve o borbi McGregor - Poirier i svim MMA aktualnostima

Premijerni Lucky Punch u 2021. najavljuje uzvrat rata McGregor vs Poirier

Pokrajac, Zelg i Boban u MMA Lucky Punchu (Foto: GOL.hr)

Uoči spektakularnog UFC 257 na kojem ćemo na Novoj TV i gol.hr-u gledati Conora McGregora i Dustina Poiriera, u našem se borilačkom magazinu Lucky Punch sastala standardna postava - Vlado Boban, Zelg Galešić i Igor Pokrajac.

Irac je nakon šest i pol godina dao uzvrat bivšem izazivaču za prvaka lake kategorije Dustinu Poirieru koji je u međuvremenu od njihovog posljednjeg sudara upisao deset pobjeda i samo dva poraza.

Osim najave spektakularnog UFC 257 i brojnih tema vezanih uz njega, poseban naglasak bit će i na nevjerojatnu predstavu Maxa Hollowayja protiv Calvina Kattara.

Društvo iz studija ponudit će svoje prognoze i najbolje koeficijente vezane uz predstojeći UFC.
Bit će naravno govora i o dogovorenom uzvratu Francisa Ngannoua i Stipe Miočića.

Domaća priča je član Cro Cop teama Aleksandar Rakas. On je jedan od trojice Hrvata koji će nastupiti na idućoj priredbi poljskog KSW-a.

''Prvi Lucky Punch ove godine obiluje zanimljivim temama, raspravama, analizama i prognozama vezanim najviše uz predstojeći UFC 257 u Abu Dhabiju. U drugom djelu emisije otkrit ćemo i najbolje regionalne organizacije. A poseban naglasak bit će na mjerenju ljepote našeg heroja iz djetinjstva Ralph Macchija, poznatijeg kao 'Karate Kida'. Vjerujem da ćete uživati'', rekao nam je urednik i voditelj emisije Vlado Boban.

Emisija se emitira u večeras od 20:30 sati na gol.hr-u. UFC 257 se prenosi sa subote na nedjelju uživo na gol.hr od 4 ujutro. Snimka je u 22:20 sati u nedjelju na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider