FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pratite na gol.hr-u

Vaganje prošlo bez ijednog problema! Glover i Hill točni, sve je spremno za prvi PPV godine

Vaganje za UFC 283 u Brazilu prošlo je uspješno za sve borce.

Glover Teixeira (Foto: Afp)

Glover Teixeira i Jamahal Hill bore se za titulu novog UFC-ovog prvaka poluteške kategorije na UFC 283 priredbi koja se održava u Rio de Janeiru.

UFC se vraća u Brazil prvi put nakon 14. ožujka 2020. godine, bila je to zadnja priredba UFC-a prije serije otkazivanja zbog pandemije.


Rio je spreman za novog prvaka poluteške kategorije, Jiri Prochazka se teško ozlijedio te je odlučio pustiti kategoriju da pronađe novog prvaka dok se oporavlja.

Jon Jones i Ciryl Gane Jon Jones napokon u teškoj kategoriji: "On je s razlogom uzeo ovoliko vremena" divider


Prvi pokušaj je prošao neuspješno, meč između Blachowicza i Ankaleva završio je neriješeno te je Dana White odlučio upariti Glovera Teixeiru i Jamahala Hilla.

Danas je odrađeno službeno vaganje, svi borci su skinuli kilograme i uspjeli zadovoljiti vagu. Posebno iscrpljeno je izgledao prvak muha kategorije Deiveson Figueiredo, ali došao je točan. Brazilac je najavio da će ovo biti njegova posljednja borba u muha kategoriji te da će se ubuduće boriti u bantam kategoriji.

Saša Drobac i Abraham Are VIDEO Poznati hrvatski MMA trener otkrio kako će izgledati glavna borba UFC 283 priredbe te što su glavna oružja oba borca divider


Jedini borac koji je imao problema s vagom bio je Anthony Smith koji je u Brazil došao kao zamjena u slučaju da se Glover ili Hill povuku iz meča. Očito je Smith saznao da neće biti potreban njegov nastup te je na vagu došao s 209 pounda, odnosno 94,8 kilograma.

Pogledajte najavu UFC-a 283 našeg Lucky puncha


Shogun Rua ovaj vikend posljednji put ulazi u oktogon, nakon duge karijere jednostavno su ga ozljede pokosile i odlučio je okačiti rukavice o klin, njegov protivnik će biti Ukrajinac Ihor Potieria.

Stipe Miočić Stipe Miočić otkrio kako ga je UFC odbacio: "Ponudili su Jonesa u ožujku i prihvatio sam!" divider


UFC 283 priredbu gledajte UŽIVO na gol.hr-u u noći sa subote na nedjelju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider