FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ŠTETA

Petar Milas izgubio u meču karijere: Yoka ga nokautirao, sudac morao prekinuti

Milas ima 15 pobjeda i jedan poraz, a Yoka je na 11-0. Milasa je došla podržati i Torcida čiji je član već dugo godina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši olimpijski pobjednik i svjetski prvak Francuz Tony Yoka porazio je hrvatskog boksača teške kategorije Petra Milasa u petak u Parizu prekidom u sedmoj rundi.

Milas je pružio odličan otpor Yoki, dobro se borio šest rundi, ali ga je Yoka dvaput srušio u sedmoj i nakon drugog sudac je prekinuo meč.

gol expired Dominatni Hrgović slavio nakon prekida meča: Upisao je 13. profesionalnu pobjedu divider

Yoka je do ove borbe imao deset profesionalnih borbi i u svima je slavio. Zadnju brobu imao je u ožujku ove godine kada je savladao Belgijanca Joela Tambwea Djekoa nokautom u 12. rundi borbe. Yoka je tom pobjedom osvojio EBU (European Boxing Union) pojas teške kategorije.

gol expired Svi pričaju o Hrgoviću i Babiću, bivši hrvatski boksač tvrdi: "On je talentiraniji od obojice" divider

Milas je imao dosta dugu pauzu, nije se borio od od listopada 2019. godine kada je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Južnoafrikanca Johnnyja Mullera. U 15 profesionalnih borbi koje je imao prije meča s Yokom 26-godišnji Milas je upisao pobjede.

Torcida dominirala

Navijači Hajduka došli su podržati svoj člana Petra Milasa, bilo ih je oko 300 na tribinama centralnog terena Ronald Garrosa. Torcida je dominirala u navijanju pored 10 tisuća Francuza i sigurno oduševila Milasa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider